úterý 22. října 2019

Držák na nože magnetický

Magnetická lišta na nože - magnetický držák nožů 33cm. Umožňuje rychlé a přehledné odložení kovového kuchyňského náčiní jako jsou nože. Kam v kuchyni uklidit nože , aby se netupily?


Vyrobte si magnetický držák na nože. Ohromte návštěvy držákem ze dřeva, na němž budou nože jakoby levitovat.

Je to zázrak, tajemné čáry? Kdepak, realita magnetických sil neodymu. Pořiďte si materiál a hurá do dílny. Udělejte blízkým radost speciálním překvapením.


Přečtěte si návo jak vyrobit magnetický držák. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Hezkou, útulnou a funkční kuchyni můžeme mít i na chatě či chalupě.

Držák na nože magnetický , CS Solin. A právě sem se bude báječně hodit stylový a přitom praktický magnetický držák na nože ze surového prkna. Tato šikovná vychytávka by neměla chybět v žádné domácnosti. S tímto magnetickým držákem už nebude problém mít nože při ruce.


Bílý blok na nože a kuchyňské náčiní z bambusového dřeva Wireworks KnifeSpoon. Vlastnosti držáku: - nový kvalitní výrobek, - lišta je vybavena silnými magnety a výborně se hodí do každé dilny,. Je vyroben z nerezové oceli, je pevný a perfektně plní svou funkci. Bloky na nože ) Hodnocení produktu:. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Skladujte nože viditelně a bezpečně na magnetickém držáku, který se přidělá na zeď. Nože tak budete mít po ruce. Snadno se přichytí, snadno se sejme.


Díky silným magnetům udrží i větší nože. Slouží k držení a organizování kovových. Stojany na nože na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Sada kuchyňských nožů Samura z modelové řady Damascus. Kuchyňské nože Samura Damascus jsou opravdovým klenotem mezi kuchyňskými noži. Vynikající design pro váš domov přináší i závěsný magnetický držák na nože Eva Trio. Každý nůž je umístěn šikmo ostřím ke zdi.


Zabere jen málo místa a je bezpečný. Už vás omrzely klasické stojany na nože ? Buďte originální a pořiďte si magnetický nástěnný držák od dánské značky RIG-TIG!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky