středa 16. října 2019

Zástěna za kamna reflex

Zástěna za kamna reflex

Zde najdete tepelně izolační zástěny za kamna řady Nefalit do 6°C řady Reflex do °C. Součástí nabídky jsou ocelové krbové zástěny , které se umístí před krb. Tento doplněk má nejen elegantní vzhle ale ochrání Vás a především Vaše děti před nechtěným přímým kontaktem s ohněm.


Zástěna za kamna reflex

Skladem - do dnů 4Kč bez DPH. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Materiál hliník, plast. REFLEX 92x61cm se stoj. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C. Tato 3-panelová krbová zástěna svými elegantními spirálovými motivy dodá vašemu krbu klasický půvab.


Zástěna za kamna reflex

Zástěna za kamna ReFLex platné do: 30. Tato krbová zástěna je vyrobena z vysoce kvalitního železa, a je tak spolehlivá a odolná. Vhodná k použití jako izolační přepážka ,ezi kamna a nábytek, mezi sporák a kuch. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily.


Pokud budete mít specifický požadavek. Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci.


V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Po dobu trvání nouzového stavu. Podmínky doručení zásilek na dobírku se mění tak, že úhradu dobírkové částky umožňuje Zasílatel pouze bezhotovostně, prostřednictvím platební karty.


Možnost zakoupit kování pro montáž na stěnu (montáž je jednoduchá). Sklo si můžete vybrat průhledné, mléčné, kouřové. Hranu brus nebo fazetu. Lze jej použít společně se sádrovou bruskou, bruskami na dřevo a dalším.


NEFALIT - ochranná zástěna k tepelným zdrojům. Secesní zástěna před klasická kamna. Jedná se o obecný kov niklovaný. Na své zadní straně je opatřena raženou autorskou značkou.


Ale jak asi zamává s moudrostí našich předků tání ledovců na pólech a další jevy, provázející ono často diskutované globální oteplování? Kamnové zástěny se dělí na za kamna a před kamna. Zahradní domky Kompostéry, koše. Za kamna se většinou dělá zástěna.


Zástěna za kamna reflex

Na zed se přišroubují vertikálně latě , aby tam vznikla mezera cca 2cm. Dole a nahoře by měla být otevřená , aby to tam odvětrávalo. Na ně pak cementovou nehořlavou desku.


Myslím že se jmenuje cetris nebo tak nějak podobně. A na to nalepíte obklad at už dlažbu , kamené pásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky