čtvrtek 24. října 2019

Prostředek na mytí pivního skla

Superkoncentrovaný prostředek pro ruční mytí sklenic. ECOLUXIN Premium je vysoce účinný čistící a odmašťovací prostředek pro mytí pivního skla , vhodný pro všechny ruční myčky skla. Myčky na mytí pivního skla , kartáče a mycí roztoky. Bez barviv a parfemace, pH neutrální.


Habla Chemie - Gläserrein na mytí pivních sklenic kg. Při použití přípravku Glasserein, nezůstávají na skle kapky ani šmouhy. Vaše sklo získává jedinečný lesk.


Přípravek na mytí pivního skla ve formě tablet - kolečka. Po naplnění drží pivní pěna viditelně na stěnách sklenice („pivo kroužkuje“). Nedílnou součástí kvalitně natočeného piva je za potřebí precizní hygiena a čistota pivních sklenic. Pro správnou čistotu pivního skla je zapotřebí používat výhradně chemii pro udržbu a mytí pivních sklenic. Myčka pivního skla DUNETIC Comfort je přístroj určený pro ruční mytí restauračního skla a to zejména díky speciálnímu otočnému systému.


Tento jedinečný otočný systém oplachu zajišťuje maximální komfort při mytí běžného i atypického restauračního skla. Postup mytí je pak následovný: 1. Sklenice je omyta v kartáčové části, kde je použit prostředek na mytí skla 3. DYNAMIC - čistič pivního skla. Vysoce koncentrovaný prostředek na strojové i ruční (např. Spüllboy) mytí pivního skla.


VÚPS Praha) Dávkování: ml přípravku na 10. Koncentrované prostředky na mytí nádobí. Vysoce účinné, šetrné k pokožce - obsahují glycerín. Ideální pro profesionální použití. Abrazivní čistící prostředky ( čistící krémy ) pro čištění kuchyňských povrchů, hrnců, pánví, dlaždic, van a umyvadel.


Popis Dynamic čistič pivního skla. Prostředky na strojní i ruční čištění pivního skla. Výrobek se sníženou pěnivostí je určen pro strojní i ruční mytí ( SPÛLBOY ) pivního skla.


Tekutý přípravek na mytí pivního skla. Použití pro ruční myčky skla Spülboy. Používejte studenou vodu, dle technologického postupu čepování piva. Odpad je řešen přepadem pod horním okrajem myčky. S našimi prostředky na mytí pivního skla budete mít jistotu, že host vždy dostane dokonale čistý ucháč nebo sklenici.


Aby bylo sklo nejen čisté, ale i vyleštěné, a aby například na dobře natočením pivě nespa. Zde se nacházíte: Heureka. CLEAMEN 26 na restaurační sklo, 1l.


Obrovskou výhodou je neutrální pH, které zajišťuje dermální. SIDOLUX čistič oken lemon 500ml, prostředek na mytí skel, oken, zrcadel, obkladů. Tradiční čisticí prostředek osvědčené kvality určený k mytí , čištění a leštění o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky