pondělí 21. října 2019

Výroba samolepících štítků

Výroba samolepicích etiket. Po zhotovení jsou štítky zaslány k zákazníkovi nebo zůstávají v naší společnosti na skladě, a dle. Hlavním výrobním programem firmy je výroba štítků , samolepicích etiket a gravírovaných štítků. Nejvíce zakázek vyráběných pro zahraniční firmy odchází do Holandska, Německa a Maďarska. Tiskárna samolepících etiket Zpracováváme u nás jen papíry a folie od známých výrobců.


Toto garantuje vysokou kvalitu za nízké ceny. Umožňujeme výrobu etiket s potiskem či bez. Máte u nás možnost objednat si etikety na roli. Kvalitní samolepky pro každý povrch - digitální i ofsetový tisk samolepek za NÍZKÉ ceny, ON-LINE kalkulátor tisku samolepek.


Vyrábíme grafické, termo, logistické etikety, ale také booklety, visačky, nebo vstupenky. Výběr celé stránky stejných štítků. Vyberte Tisknebo Nový dokument, který chcete upravit, a uložte se později.


Informace o sloučení dat s popisky najdete v článku Vytvoření adresních štítků ve Wordu pomocí hromadné korespondence nebo hromadné korespondence ve Wordu pro Mac. Potisk triček, mikin, čepic, kšiltovek. Reklamní cedule s potiskem. Tisk vizitek, letáků bannerů. Kontakt František Pelák Viktor Hofmann s. Stále častější je pak výroba sandwichových (vícevrstvých) etiket.


Zejména u tisku na transparentní fólie se využívá sítotisku, který umožňuje výborné krytí barev, zvláště pak podkladové bílé. Povrchová úprava etiket je možná celoplošným UV lakováním, parciálním UV lakováním nebo laminací. Pokud nenajdete požadovaný štítek, nebo potřebujete poradit, vyplňte formulář Objednat výrobní štítek. Naše technologie umožňují použití velkého množství vstupních materiálů, a záleží tak pouze na Vás, našich obchodních partnerech a. Firma SK LABEL spol.


Budějovice Jsme firma s 15letou tradicí v oblasti značení pomocí etiket s rozsáhlou klientelou spokojených zákazníků. Hlavní doménou naší společnosti je výroba hliníkových štítků a samolepek sítotiskovou metodou, kterou se zabýváme více jak let. Vyrábíme také nerezové štítky bez potisku s možností zaoblení rohů a připevňovacích otvorů. Složitý tvar nebo sekvenční číslování?


Vysoký újezd - Česká republika Tel. Samolepicí etikety tvoří širokou, dynamicky se rozvíjející oblast obalové techniky, využitelnou ve všech průmyslových odvětvích. Slouží jako nositel pro název výrobku, logo výrobce, logo značky, popis složení výrobku, návod k použití výrobku, označení výrobce, popř.


Stavební výroba , stavebnictví, stavební průmysl. Laserované výrobní štítky se také hodí do náročných provozů, kde však zadavatel netrvá na technologii gravírování. Jako materiál se používá nerezová ocel, eloxovaný hliník (především černý matný) a vrstvené plasty. Popis tohto výsledku nie je k dispozícii. Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots.


Vyrábíme výrobní a identifikační štítky z plastů, eloxovaného hliníku a samolepících fólií. Ochrana osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky