středa 23. října 2019

Pračka electrolux chyba e20

Free Shipping Available. Chybové kódy AEG, Electrolux. E11: Žádný přívod vody k pračce vodovodní kohoute. Tato chyba upozorní uživatele, že došlo k poruše v odtokovém systému. This feature is not available right now.


Please try again later. Poruchy práčky a čo ich spôsobuje. Na začiatok si povieme s akými najčastejšími poruchami sa môžeme stretnúť a ako vznikajú.


Dozviete sa aj pár tipov na články, ktoré sú užitočné pri starostlivosti o vašu práčku. Nedávno jsem z něj vytáhl kostici z podprsenky, ale i tak někdy nechce vypouštět vodu a jen vrčí. Někdy se po zastavení a spuštění progamu nebo po nahlášení chyby zase rozběhne.


Někdy ale ne a pokud odšroubuji konec vypouštěcí hadice ze sifonu pod. Během praní vyhazuje chybu Edle návodu se jedná o źávadu na odtoku z pračky. Někdy se tato chyby objeví jednou během praní někdy vícekrát.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dobrý večer,máme pračku Electrolux s horním plněním,která se zastaví při cyklu praní a na cyklus ždímaní se už nespustí,jen samostatným nastavením.


Má elektronický regulátor jehož desku jsem nechal přepájet,vyměnili jsme čerpadlo,ale pořád je nefunkční. Pračka ovládání stroje karty a měnič nemůže komunikovat. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Každá automatická pračka má vlastní příručku, v níž jsou jasně popsány jak chyby samotné, tak jejich dekódování.


Co dělat, když je výuka ztracena, a styalka vydala nepochopitelný kód ve tvaru Enebo E20. Závadami, která na sebe nenechají dlouho čekat po vypršení záruční doby, jsou přepálené topné spirály u trouby na pečení nebo sklokeramické varné desky. Je to typické nejen pro spotřebiče AEG Electrolux.


Chyba Ev pračce Electrolux. Pračka nevypouští: Jako jedna z prvních věcí, když pračka nevypouští je zapotřebí zkontrolovat stav čerpadla. V prípade, že je všetko pripojené správne, ale chyba pretrváva, môžete použiť externú hadicu, ktorá vyzerá ako červená trubica. Ak chcete tento problém. Koukla jsem se do manuálu a Eje problém s vypouštěním vody.


Jak je moje pračka stará? Stáří pračky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku. První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden.


Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. Hi there and thank you for your question, The Efault code means there is a blockage in the drainage system of the machine. Check the drain hose, the laundry sink tub and also the pump filter at the bottom right hand side of the washing machine on the front of the cabinet. V opačném případě - vaše oblíbená pračka Electrolux vás bude nervózní.


Odtokové čerpadlo je poškozené nebo ucpané. Vyskytl se problém se snímačem hladiny nebo s foukáním. Elektronický modul selhal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky