úterý 15. října 2019

Lg f62a8nds

Stáhněte si manuály, dokumenty a software F62A8NDS. Zobrazte informace o záruce a plánujte služby F62A8NDS. Při sestavování pohybů MOTION jsme v LG vycházeli ze zkušeností nashromážděné během desetiletí vývoje praček a nových technologií praní. LG se zaměřilo i na lidi se citlivou pokožkou.


Máchání při teplotě 40° nezanechá skvrny a ani zbytky prášku na prádle. Chcete-li dosáhnout ještě vyšší efektivity praní, můžete využít praní na páře. Pára odstaní i ty nejodolnější skvrny a umožní prášku proniknout do hloubky.


Stiahnite si príručky, dokumenty a softvér F62A8NDS. Aby ste mali čo najlepšie užívateľské skúsenosti s našou webovou stránkou LG. COM , riaďte sa prosím nižšie uvedenými pokynmi. Ušetrite na nákladoch za energie tak výrazne, že to okamžite pocítite.


Pranie s ňou je nielen veľmi úsporné, ale i šetrné k životnému prostrediu. Každý z pracích programov a. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku LG na výměnu ložiska. Mezi speciální programy lze zařadit rychlý program, dětská péče, skin care (pro choulostivou pokožku), sportovní program, smíšení prádlo, tiché praní, ruční praní a jemné praní. Medzi špeciálne programy je možné zaradiť rýchly program, detská starostlivosť, skin care (pre chúlostivú pokožku), športový program, zmiešaná bielizeň, tiché pranie, ručné pranie a jemné pranie.


LG F62A8NDS disponuje programy pro praní. Pračka je pouze 44cm hluboká a je tak vhodná i do panelákových koupelen. Na motor je poskytována let záruka.


Maximální náplň kg prádla. Funkce Smart Diagnosis sama stanoví příčinu poruchy pračky. Na buben je záruka let. Pračka nabízí programů a přídavných funkcí.


Fuzzy Logic sama stanoví ideální prací program. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Kliknutím na obrázek zavřete stránku.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. V jednom cyklu obstará až kg prádla, přičemž vás jistě potěší i praktický refresh program.


Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Model F60A8ND F62A8ND Pages Size 20.


MB Type PDF Document Service Manual Brand LG Device Washing Machine File f60a8nd-f62a8nd. LG sa zameralo aj na ľudí s citlivou pokožkou. Plákanie pri teplote 40° nezanechá škvrny a ani zvyšky prášku na bielizni.


Ak chcete dosiahnuť ešte vyššiu efektivitu prania, môžete využiť pranie v pare. Para odstráni aj tie najodolnejšie škvrny a umožní prášku preniknúť do hĺbky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky