čtvrtek 24. října 2019

Mop na podlahu

Sháníte nový mop na podlahu a nevíte, který vybrat? V tomto článku vám s tímto úkolem pomůžeme. Pokud chcete vytírat větší plochy, je mop na podlahu téměř nutností.


Upratovací mop na podlahu je vhodnou náhradou za obyčajný kýbel s vodou a handrou. Nielen, že vytrite oveľa efektívnejšie a rýchlejšie, ale tiež sa u niektorých typov nemusíte dostať do kontaktu so špinavou vodou a nečistotami. Nejen, že vytřete mnohem efektivněji a rychleji, ale také se u některých typů nemusíte dostat do kontaktu se špinavou vodou a nečistotami.

Ako vybrať mop na podlahu. Ak nechcete stráviť týždeň hľadaním toho najlepšieho mopu a zisťovanie dôležitých parametrov, pokračujte v čítaní tohto článku, pretože si tu povieme. Mop na podlahu se postupem času stává nedílnou součástí moderních domácností. Již málokdo používá k úklidu podlahy koště a hadr. No řekněte sami, proč byste se zbytečně namáhali, když můžete provádět pohodlný úklid pomocí kvalitních mopových souprav s minimálními nároky na vynaložení vaší energie.


Tyč mopu je teleskopická a její složená délka pro uskladnění činí cm. I tento mop můžete využít prakticky na jakémkoli typu podlahy nebo povrchu. Disponuje navíc zabudovaným rotačním systémem a výkyvnou hlavicí a úklid s ním je pohodlný a precizní.

Mop je plochý a jeho záběr je cm. Návlek je z mikrovlákna, nezanechává šmouhy a je možné ho běžně prát bez aviváže. Co použít na podlahu , když ne mop ? Tak a teď se možná zeptáte, co tedy používat na vytírání podlahy, když ne mop. Je to zcela jednoduché – pořiďte si kvalitní úklidový stroj, ideálně pro suché nebo mokré vytírání. Takový stroj dokáže odstranit až všech nečistot a vyčistit podlahu bez rizika křížové.


Hlavní předností této mašiny je objemná nádržka na vodu o litrech. Náhradní hlava mopu k Express mop systém. Najlepší mop na plávajúcu podlahu nájdete úplne bez problémov, akonáhle sa zoznámite so špecifikami laminátových podláh.


Napriek všetkým rôznym možnostiam, ktoré trh ponúka, plávajúce podlahy sa stále javia ako jeden z najobľúbenejších variantov podlahových krytín. Prichádzajú v rôznych prevedeniach a za skvelú cenu. Majú húževnatý živicový povrch, čo ich.


Pozrite si mopy, s ktorými sa na trhu stretnete najčastejšie. Pri používaní rotačného mopu sa do kontaktu s vodou nedostanete. Jeho hlavica je na otočnom kĺbe a vďaka nemu mop vyžmýkate skoro do sucha.


Dostanete sa s ním prakticky všade, podlahu umyjete za kratší čas a váš chrbát túto činnosť skoro nepocíti. Upratovacie vozíky nájdu uplatnenie všade, kde je potrebné rýchlo a efektívne umyť podlahu.

Poskytujú priestor na odloženie čistiacich potrieb. Na to, aby sa podlaha dobre umyla, je potrebný kvalitný mop. V ponuke sú kapsové aj fixové mopy. Pekne umyté a vyleštené okno nevidieť len tak hocikde.


Nevyžaduje vedro, pozostáva z malej nádrže na čistiaci roztok, ktorý sa potom strieka na podlahu pomocou spúšte na rukoväti. Takýto mop je aj časovo úsporný, pretože nie je potrebné žmýkanie. Mop s rozprašovačom sa môže zdať byť podobný parným čističom, ale je medzi nimi obrovský rozdiel.


Mopy Leifheit zvládnou jakoukoliv podlahu a poradí si se všemi zákeřnými zákoutími vaší domácnosti. V našem e-shopu Leifheit-shop. Pořídit můžete třásňový mop nebo mop s vyměnitelnými návleky. PICOBELLO Cotton Plus XL. Lamart vás připraví na jakýkoli úklid.


Plochý mop je ideální na dřevěné podlahy a linoleum a rotační pak na dlažbu a silné znečištění. Rotační vědro umožňuje odstředění přebytečné vody z mopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky