pátek 25. října 2019

Rucni mandl

Inzerát byl odebran z oblíbených. Ostatní - Rucni mandl bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dům a zahrada - Rucni mandl bazar. Vezmete jakýkoliv kousek prádla (od ponožky po ložní prádlo) a necháte na něm zapracovat vyhřátou plochu. Zde by se měl nacházet úvodní text Vaší webové prezentace - stručně popište hlavní náplň a cíl tohoto webového projektu.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Mandl se ovládá pomocí nožního pedálu. Skladnost ocení všichni, co nemají místa nazbyt. Domácí mandl snadno složíte a díky kolečkům i snadno přemístíte. Možnost sezení zvyšuje komfort žehlení a působí jako prevence proti bolesti.


Elektro - Prodam mandl bazar. Vybírejte z inzerátů. Jaký parní napařovač oděvů vám bude vyhovovat? Pokud se rozhodnete pro žehlení párou, můžete si vybrat ze dvou základních typů: Žehlicí systémy se stojanem jsou rozměrově větší, proto s nimi může být složitější manipulace. Vážené pletařky, háčkařky, chalupářky, hospodyňky, milovnice krásných ručních prací#128578;.


Oprašte, vytáhněte ze skříní své i darované výtvory a pokud máte zájem a netroufnete si na úpravu a vypnutí, pošlete je k mým rukám. Shlédněte #128064;pár fotek již hotových deček od mých zákazníků. Plynová bomba 10kg-kdo daruje za odvoz pro důchodce. Za nabídky předem děkuji. Svými krásnými, růžovými jarními květy ozdobí každou zahradu.


Finanční podpora mezi jednotlivci. Zachovalý stav viz fotografie. Novam Swiss Press A1u možňuje snadné a rychlé žehlení na sucho i při použití páry. Hobby, volný čas Starožitnosti Starý ruční mandl Starý ruční mandl Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.


Prodám ruční mandl Veritas. Napětí 2V, příkon KW. Plynulá regulace teploty, nožní ovládání chodu, bavlněný návlek. Nabízím k prodeji starý ruční mandl , nutné drobné opravy.


Daruji velky mandl ze 70. Tento luxusní výživný krém spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Díky svému složení je jedničkou mezi našimi krémy.


Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: OBSLUHA MANDLU, RUČNÍ ŽEHLENÍ, OBSLUHA PRAČEK A SUŠIČEK PRÁDLA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky