pátek 25. října 2019

Výrobník ledu brema cb 249

Výrobník ledu BREMA CB 2HC. Lehké a kompaktní výrobníky ledových kostek, ideální do restaurací, barů, laboratoří i domácností. Odnímatelná filtrační mřížka v čelním panelu výrazně usnadňuje běžnou.


Model výrobníku ledu BREMA CB 2je jedním z nejprodávanějších výrobníků ledu pro gastronomické podniky jakými jsou pizzerie, kavárny, nebo středně velké restaurace. Nakupujte kvalitní a zaručeně odolné výrobníky ledu Brema.

Využití naleznou v provozech, které nabízejí chlazené nápoje s příměsí ledu (jmenovitě například coctail bary, restaurace, …), stejně jako v těch, kde se chladí základní suroviny (jmenovitě například laboratoře, zdravotnická zařízení, pekárny, výrobny ryb, …). Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Modely BREMA CB 2a 2jsou nejprodávanějšími výrobníky ledu pro podniky typu pizzerie, kavárna, nebo středně velká restaurace. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Nabízím profesionální výrobník ledu italské zn. Brema , model CB 2A-Q vzduchem chlazený. Vhodný do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, cukrárny.


Odnímateľná filtračná mriežka v čelnom paneli výrazne uľahčuje bežnú.

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Základní informace - výrobníky ledu se zásobníkem. Parno konvekcijske peči so v sodobno opremljeni gostinski kuhinji nepogrešljiv delovni aparat. Porovnání výrobku (0) Zobrazit: Tříděno podle:-.


Parni konvektomat deluje po principu treh elemntov: para, vroči zrak ter kombinacija pare in vročega zraka, kar nam omogoča več različnih načinov priprave hrane. Domácí výrobník ledu Clatronic. NA OPRAVU - Svítí mu jen kontrolka zapnutí, nezačne vyrábět led. Za minut vyrobí kostek ledu. Za hodin jich dokáže připravit až kg.


Modely BREMA CB 3a 4jsou ideální volbou do provozů s nároky na vysoký výkon, kapacitu zásobníku a současně s nutností instalace pod barovou desku. W 230V, volitené provedení - chlazení vodou W nebo vzduchem H. Sporák 900x90robot universální,varný kotel celonerezový plynový 150lt,200lt a elektrický 85lt,2fritéza profi s podstavcem 380V,nerez stoly s dřezem a odkladací plochou,pizza stoly s kamenem a šuplíky,trouba 3patrová alba,michačka těsta 80lt díže. V této kategorii naleznete také výrobníky šupin a samostatné výrobníky ledu , které budete zajisté potřebovat například do Vašich barů, kaváren, ale také do restaurací a ostatních gastronomických provozů.


Vyrobený led máte možnost uložit do námi nabízených zásobníků na led. Pravidelně udržovaný , rok nové čerpadlo , málo používaný. Prodám profi výrobnik ledu.

Při rychlém jednání možná výrazná sleva. Výprodej skladových produktů. V případě zájmu nás prosím kontaktujte. Poptat produkt Vaše jméno (vyžadováno) Váš e-mail (vyžadováno) Váš telefo. VÝROBNÍK LEDU - BREMA CB 8A, Nejběžnější restaurační výrobník ledu.


Možnost volby až ze čtyř velikostí kostek. A - g - příkon: 350. Na dopyt -Zařízení pro ohřev a ch. Je vybavena zásobníkem na le izolovanými stěnami, odvodňovacím samospádem.


CB od společnosti BREMA nabízí kvalitní a vysokokapacitní podpultové výrobníky kostkového ledu. Nejmenší modely se hodí nejen do menších provozoven, ale také do domácností pro větší oslavy s větší spotřebou ledu. Větší modely jsou určeny pro všechny odběratele kostkového ledu , obzvlášť pak pro bary.


U vzduchem chlazeného provedení je potřeba pro lepší účinnost a delší životnost zařízení dodržovat minimální odstup od mřížek cca 1až 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky