pondělí 28. října 2019

Odkapávač na nádobí malý

Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte z 2produktů v kategorii odkapávače nádobí. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Dokonalé řešení, pokud máte pouze omezený pracovní prostor.


Vhodný pro sklo, poháry, misky a příbory apod. Vyrobeno z materiálů odolných proti korozi.

Plastový odkapávač na nádobí malý alternativy - Heureka. Odkapávací zásobník zabraňuje namočení pracovn. Skládací odkapávač nádobí s držákem na sklenice Umbra Udry 6Kč Malý a praktický organizér do dřezu z kovového drátu v plastu, vhodný pro ukládání houbiček, kartáčů a dalších zařízení pro čištění a. Kdo má rád v kuchyni praktické doplňky a pořádek, neměl by zapomenout na odkapávač. I když vlastníte myčku, občas nějaké to nádobí umyjete a je potřeba ho nechat oschnout.


Tento model pojme talířů a skleničky, hrnky či jiné nádobí. Je vyroben z odolného a lehkého hliníku v elegantní stříbrné barvě. S naší řadou dopňků na mytí nádobí vám každodenní nudná práce půjde lépe od ruky.


Když se dáte dohromady s našimi praktickými pomocníky, jako jsou třeba odkapávač na nádobí , držák na papírové utěrky, háček na utěrky a kartáč na mytí nádobí , může to být zábava pro celou rodinu.

Pokud nevíte, kam s právě umytým nádobím, které nechcete pokládat někam, kde by se znovu zbytečně zašpinilo, je malý nerezový odkapávač na nádobí produktem, který nebudete mít problém ve Vašich chvílích v kuchyni ocenit. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky.


Velký odkapávač se sadou nádobí obsahuje talíře, hrnečky s podšálky, příbory, sadu hrnců a kuchyňské náčiní, vč. Rozměry: 45x35x1cm. Velká sada nádobí s odkapávačem Dětské nádobíčko by nemělo chybět v žádné dětské kuchyňce.


Do každé kuchyně se hodí tento odkapávač , vhodný na odkládání talířů, nádobí , příborů a dalšího náčiní. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Cena 3Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká.


Zkušenosti, diskusi a hodnocení najdete i přímo pod produktem. Co vám chybí k dokonalé kuchyni? Dobře vypadající odkapávač na nádobí. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Akce Video 3Kč (vč. DPH) akční cena 2Kč (vč. DPH) Koupit. Akční nabídka na Summer Fun. Do Summer Fun sklenic se nedostanou žádné viry a nápoj zůstane ochráněn.


Jen do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte mimořádných cen. Je skladný, nenápadný, funkční a silikonový, takže se skvěle udržuje! Malý odkapávač na nádobí Lineo (9).

Hodnocení a recenze (9) 4. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Velikost: 37cm x 15cm x 9cm. Mix barev - pestré a hravé barvy.


Vybrané barvy nutné uvézt v poznámce. Krémový odkapávač na nádobí s odnímatelným dnem je nepostradatelným pomocníkem při mytí nádobí. Má přihrádek na talíře, dvě přihrádky na příbory a jiné náčiní a odkládací prostor.


V neutrální krémové barvě bude ladit v každé kuchyni. Společnost Keeper patří mezi přední společnosti v Evropě ve výrobě plastových výrobků pro domácnost. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky