úterý 8. října 2019

Dortová forma 15cm

Dortová forma - kruh 15cm. Rozměry dortové fomy jsou 39cm x 21cm x 9cm, objem je cca 4l. Průměr kulaté formy je 15cm a hloubka je 10cm. Felcman dortová forma Srdce malé 25cm. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek.


Výhodou těchto forem je jejich skladnost. Použít ji můžeme na pečení narozeninových dortů anebo při velikonočním peč. Forma z pocínovaného plechu je velmi lehká, takže se s ní snadno manipuluje. Můžete ji použít v každém typu trouby do teploty 250°C.


Romantická forma na menší dortík ve tvaru srdce je vyrobená z pocínovaného plechu, který je výborným vodičem tepla. Klasická dortová forma je opatřena nepřilnavým povrchem, rozevírání formy pomocí přezky. Součástí je plastové víko s držadlem na přenášení a ochranu dortu před hmyzem. Lze mýt v myčce nádobí.


Upečené dobroty snadno z plechu vyjmete. Doporučujeme formu vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení. Materiál je navíc velmi lehký, t. Je opatřena vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování.


Vydrží teploty až do 250°C. Před pečením je nutné formu důkladně vymazat tukem a vysypat moukou. Formu myjte vždy pouze ruč. Ráfek je vhodný ke snadnému vytváření dortů, z nichž po naplnění vrstvou krému a zatuhnutí snadno ráfek vysunete a docílíte hladkých hran dortu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. PME hliníková forma se dnem.


Kulatá forma na dort umožní péct klasické dorty, na jaké jsme po léta zvyklí. Forma na dort se dnem se velmi snadno používá a není náročná na údržbu. Tradiční kulatá forma na dorty. Vybrat si můžete různé formy na pečení dortů.


Podle materiálů nabízíme hliníkové, teflonové nebo moderní silikonové formy. Hodnocení produktu:. Ideální je také pro pečení velikonočních dortů, neboť má tvar kytičky. Postup: Směs rozmixujeme a nalijeme do formy. Malá dortová forma 15cm Ingredience: 1. Pečící forma na dort, materiál: teflon, nepřilnavý povrch, žáruvzdorné do 230°C Vašemu sladkému pečení už nic nebude stát v cestě.


Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Ideální na pečení nejrůznějších ovocných, tvarohových, zeleninových koláčů nebo dortů, na jaké máte zrovna chuť. Forma má odjímatelné dno a je vyrobena z kvalitní silné oceli s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky