pondělí 14. října 2019

Půllitr s vlastním motivem

Půllitry s vlastním motivem. Pokud si přejete objednat půllitr s vlastním obrázkem na zakázku podívejte se prosím na podmínky vlastního obrázku. Napište nám jaký máte požadavku a posíláme návrh. Skvělý dárek pro všechny ty, kteří mají rádi pívo ve svém vlastním.


Matné (někdy mléčné) sklo vypadá úžasně a proto také jakýkoliv potisk na něm vynikne. Na půllitr dostaneme jakýkoliv motiv. Fotografii, loga, texty…co si budete přát, to natiskneme. Polštář s vlastním potiskem Přívěsek s fotkou Domů. Potisk technologií zvaný termosublimace.


Pokud hledáte pivní dárek pro pivaře, pak je půllitr na zakázku dárkem ideálním a půllitr s vybroušeným jménem jistě potěší. Kromě půllitru v nabídce naleznete i další sklenice nebo hrnečky na kávu se jménem na Vaše přání. Skleněný pivní půllitr s vtipným nápisem a motivem . PŮLLITR - MÁM TĚLO BOHA.


Vyhledávaný především pivaři s průměrnou konzumací minimálně kousků na návštěvu. Keramický půllitr o objemu l, jinak nazývaný i jako Korbel nebo krýgl. Každému pivařovi by neměl doma chybět tento originál.


Navrhněte vlastní design nebo si vyberte z našich motivů. Detailní popis Pivní půllitr soudek s POTISKEM. Bílý keramický korbel l, potisk vlastním obrázkem nebo fotografií, vhodný fotodárek pro každou příležitost. Dlouhá životnost potisku.


V košíku klikněte na položku OBJEDNAT POTISK. Jawa 5pařez, s vlastním jménem, dárek pro motorkáře - v ceně je dorytí jména pod motocykl, maximálně písmen. Použit můžete taky vlastní fotku nebo text.


Sestavte si u nás Váš vlastní pískovaný skleněný půllitr s motivem letiště letectví a zvolte si vlastní text. Jedná se o originální dárek pro každého letce. Objednat si lze nejen dárkové půllitry s věnováním, ale i třetinky nebo sklenice 4l. Dárkové sklenice na pivo se jménem nebo vlastním nápisem je originální dárek pro pivaře k mnoha příležitostem. Originální půllitr je i ideální tip, pokud např.


KORBEL - AUTOMECHANIK VTIPNÝ. Stačí si zvolit již připravenou šablonku nebo mi napsat a já pro Vás ráda vypískuji jakýkoliv text, datum, logo. Protože si můžete na mobil navrhnout i kryt s vlastní fotkou nebo motivem.


Výše si vyberete model telefonu, na který budete chtít pouzdro s vlastní fotkou vyrobit a poté v naší šikovné aplikaci stačí nahrát danou fotku nebo jakýkoliv jiný motiv a umístit jej na požadovanou pozici. Hledáte originální půllitr se jménem nebo originálním či vtipným motivem ? Rádi byste pořídili pro své blízké dárkové půllitry? Podívejte se do naší nabídky pískovaných pivních půllitrů, které vám upravíme na přání.


Vypískujeme jméno nebo věnování. Hrnek s vlastní fotografií, 3ml. Udělejte si radost a pořiďte si skutečně osobitý hrneček, vytvořte si vlastní kolekci hrnečků např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky