čtvrtek 31. října 2019

Sanytol dezinfekce

Sanytol dezinfekce

Chtěli bychom vás touto cestou informovat, že ceny, za které dodává naše firma AC Marca našim dodavatelům, jsou nezměněny a odpovídají cenám stanoveným v. Zahubí 9 mikrobů, bakterií a plísní. Pere a dezinfikuje dokonce i při °C a to všechny textilie, jak bílé, tak barevné. Je to praktický produkt, protože je vhodný jak pro ruční praní, tak praní v pračce.


Sanytol dezinfekce

Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od 4Kč. Použití dezinfekčního čistícího přípravku je jediný způsob, jak zabránit množení mikrobů.


Sanytol dezinfekce čistič na kuchyně. Trojí účinek přípravku odstraňuje 9 mikroorganismů. Odstraňuje účinně zbytky mastnoty a usazenin. SANYTOL Dezinfekce čistič Kuchyně 5ml.


Eliminuje 9 BAKTERIE A VIRY Účinně odstraňuje zbytky mastnoty a usazenin v kuchyni. Díky trojímu účinku proti bakteriím, virům a plísním odstraňuje 9 mikroorganismů. Určený pro bílé a barevné textilie, neobsahuje chlór, ani složky, které by mohly narušovat vlákna či barvu textilie. Dezinfikuje všechny boty v rodině (sportovní obuv, vycházkovou, lyžařské boty apod.) a odstraňuje z nich nepříjemné pachy. Odstraní 9 bakterií, virů a plísní a nezanechá skvrny.


Má trojí účinek-bakteriální, fungicidní a virucidní. Kuchyň je místo náchylné k usazování bakterií. Je ideální pro použití v domácnosti, kde efektivně působí proti. Je určený pro bílé i barevné textilie, neobsahuje chlór, ani složky, které by mohly narušovat vlákna či barvu textilie.


Praní při nízkých teplotách zcela neodstraní z prádla přítomné bakterie,viry a plísně. Tyto mikroorganismy, které zůstanou v oblečení, mohou způsobit přetrvávající zápach, přenos infekce nebo podráždění kůže. Pokud praní není dostatecné, mělo by být prádlo vydezinfikováno. Přípravek můžete použít zejména na sportovní oblečení, spodní prádlo, bytový textil apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vhodný na velké plochy, WC, sanitární zařízení, odpadkové koše apod. Neobsahuje chlór a nezpůsobuje skvrny. Dezinfekce vzduchu Dobrý večer, zajímalo by mne jestli existuje nějaký sprej na dezinfekci vzduchu. Tento víceúčelový dezinfekční prostředek vyčistí a vydezinfikuje celý dům.


Sanytol dezinfekce

Je velice praktický, bez chlóru a nezanechává skvrny. WC, odpadkové koše, nádoby na domovní odpa zví. Bakterie a plísně v prádle a oblečení způsobují zápach a mohou přenášet nemoci kůže nebo způsobovat její podráždění.


Všechny jsou hostiteli bakterií a plísní zodpovědných za zápach. Tento problém se týká bot i ponožek, ať už je nosí mladší či starší osoby. Díky své velikosti (ml) se vejde do každé kabelky či batůžku. Rozhodně mohu tento výrobek každému doporučit.


Jeho vůně je příjemná, nevtíravá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky