pátek 18. října 2019

Redecker kartáč na vlasy

Přírodní štětiny pro zdravé vlasy 21. Každý kartáč má něco do sebe, každý rozčeše jiný typ vlasů, ale všichni bychom měli mít doma alespoň malý kartáček z přírodních štětin. Tento kartáč na vlasy je lehký, příjemný na dotyk a neunavuje ruku. Tělo kartáče je vyrobeno z tuhého olivového dřeva.


Tmavé štětinky jsou z divokého prasete v devíti řadách rovně upevněny v gumové podložce. Rozčesat se daly jen pár osudných dní v měsíci, a to když jsem na ně vypotřebovala obsah půl druhého balení kondicionéru. Kartáč neláme a netahá vlasy. Netahají, nevytrhávají. Jemně rozuzlují zacuchané vlasy.


Díky tomu je obzvláště vhodný pro novorozence. Nedráždí citlivou pokožku a zároveň upraví jemné neposedné vlásky. Poskytne citlivé pokožce hlavy příjemnou masáž a podpoří tak zdravý růst vlasů.


Jeho speciální tvar i rozmístění štětin zaručuje jemné rozčesávání bez bolestivého tahání a bez poškozování křehké vlasové struktury. Vlastnosti Šetrně rozčeše jemné, křehké a oslabené vlasy bez tahání, škubání a poškození Kombinace krátkých a dlouhých pružných štětin předchází přetržení vlasu Zuby jsou měkčí a pružnější než u Tangle Teezer Original, a proto jsou šetrnější k vlasům Dodává hebkost, lesk a zajišťuje do. Hřebeny a kartáče na vlasy ) Hodnocení produktu: 1 ().


Dětský rozčesávací kartáč Tangle Teezer Magic Flowerpot perfektně padne do každé ruky a během chvíle jemně a bez námahy rozčeše i ty nejzacuchanější dětské vlasy – mokré. Elektrický kartáč na vlasy funguje jako žehlička. Vlasy jsou tedy nejen rovné, ale také dokonale rozčesané. S výběrem kartáče na vlasy si dejte opravdu záležet. Nevhodný hřeben a chybná technika může vlasy trvale poškodit, způsobit jejich ulomení i bolestivé vytrhnutí.


Filozofií značky je skutečnost, že každá délka vlasů si vyžaduje správný kartáč nebo hřeben. Vepřové štětiny jsou jemné a zároveň vlásky účinně rozčešou. Hřeben je vyroben ručně z kvalitního naolejovaného bukového dřeva a kančích štětinek z ekologicky udržitelných zdrojů. Je skvělý při úpravě vlasů při fenování.


Bukový kartáč se štětinami z agáve je vhodný ke každodenní úpravě účesu i rozčesávání mokrých vlasů po umytí. Redecker Kulatý kartáč na vlasy od 3Kč - Heureka. Naše vlasy se o sebe umí samy dobře postarat, chce jen vědět, jak na to.


Nepotřebujete zbytečné vlasové zábaly, masky, ani olejíčky. Bohatě vám postačí taková obyčejná věc každodenní potřeby, jako je kartáč. Lešticí kartáč na boty z bukového dřeva s rukojetí, světlý. Díky své velké pevnosti, voděodolnosti, aroma a protiyánětlivým účinkům jsou obzvláště vhodné jako hřebeny nebo kartáče na vlasy. Masíruji, aniž by elektrizovaly, dělaji vlasy hbké a elastické, stimuluji krevní objeh, dle vlastní zkušenosti zabraňuji vzniku lupů a pomáhaji udržovat zdravou pokožku a vlasy na hlavě.


Vhodné pro novorozence. Ručně vyrobeno v Německu. Pojistěte si krásu vlasů, a kromě šamponu a kondicionéru využijte také přípravky pro rozčesávání vlasů.


Vyberte si kvalitní plochý kartáč a užijte si dokonale jemné a zdravé vlasy , kterých je radost se dotýkat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky