čtvrtek 17. října 2019

Sušička siemens wt66b200by

Sušička iQ 7s tepelným čerpadlom, samočistiacim kondenzátorom selfCleaning condenser a ešte rýchlejšími sušiacimi cyklami vo všetkých programoch. Je vhodná až na 8kg prádla a vybavena programy sušení vč. Jej kapacita je až kg bielizne pri jednom cykle. Její kapacita je až kg prádla při jednom cyklu.


Má osvětlený buben SoftDry.

Na vnější straně má LCD displej, na kterém se dají nastavit různé speciální programy a funkce. Sušička SIEMENS WT66B200BY má samočistící kondenzátor. Délka standardního programu sušení je 1minut. Vyjímečně nízká spotřeba energie.


Manualní čištění kondenzátoru je již překonané. Na povrchu bubna sú špeciálne elipsovité prelisy, vďaka ktorým je sušenie rovnomerné a efektívne. Sušená bielizeň sa dokáže intenzívne našuchoriť a to vďaka unášačom v tvare vlny.


Siemens WT 66B200BY alternativy - Heureka.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bosche, která se chlubí nejmodernější možnou výbavou. Jejím základním kamenem je speciálně tvarovaný buben softDry až pro kg prádla a technologie AutoDry, jež pomocí senzorů zabraňuje přehřátí prádla a následnému nerovnoměrnému sušení.


Najednou pojme až kg prádla, proto se hodí i do početných rodin s častým použitím, kde nijak nenavýší rodinné výdaje za elektřinu. Pokud chcete urychlit sušení prádla, může se vám do bytu hodit sušička. Nejčastějším typem na našem trhu jsou kondenzační sušičky. Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy.


Z hľadiska možností programov, počtu funkcií a rôznych inteligentných systémov je to ideálna sušička do početnejšej domácnosti. Poďme sa pozrieť detailne, čo vám ponúka. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Sušička je bielej farby so strieborným lemom dverí, čo vyzerá veľmi efektne. Dôležitejšie ale samozrejme je, čo sa skrýva vo vnútri. Okrem vnútorného LED osvetlenia je. A pokud potřebujete mít prádlo opravdu rychle suché, můžete využít speciální program super 40’, který trvá pouhých minut. Kapacita bubnu pro sušení dosahuje kg prádla.


Hlučnost při sušení je maximálně dB. Nabízí speciální programy sušení: vlna krátký, mix, outdoor, ručníky, časový program teplý,.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bála jsme se, že sušička bude sušit několik hodin. Nám to vychází super, než pračka vypere, tak sušička má usušené prádlo, takže hezky to na sebe navazuje. Kdo má malé dětí, doporučuji koupit co nejdříve, ušetří. Zlý návoje to naša prvá sušička a chvíľu to trvalo kým sme prišli na všetky možnosti.


MIELE prý v návodu zakazuje používání aviváže. Hledáte SIEMENS WT66B200BY ? Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky