úterý 29. října 2019

Placatka na alkohol

Placatka na alkohol

V zimě na horách či v mokru na vodě, na výletě v přírodě, na rybách pro Vás bude. Nerez placatka je ideální dárek pro jakoukoliv příležitost. Všechny kapesní lahve v naší nabídce jsou vyrobeny z prvotřídní zdravotnické nerez oceli a jsou dodávány v dárkové krabičce. Vybrané likérky jsou rovněž dodávány v sadě s pohárky a praktickou nálevkou. Nerezová placatka na alkohol s vlastním jménem nebo vzkazem.


Díky našemu editoru si zhotovíte grafický návrh a budete přesně vědět, jak bude placatka vypadat! Obsahem placatky na alkohol pak může být jakýkoliv destilát, nejlépe pak kvalitní slivovice, gin nebo whiskey. Pro opravdu náročné je nerez placatka , se kterou se nemusíte bát vyrazit i do vlhkého prostředí, dokáže rovněž odolat nástrahám klimatu v případě, že se pohybujete v přírodě po delší čas. Sada placatka na alkohol (likérka) Take Your Medicine s pohárky.


Likérka je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v pololesklém bílém provedení s červeným motivem. V této atraktivní placatce budete mít vždy vaše oblíbené pití při sobě. Placatka má objem 178ml (6oz).


Placatka na alkohol

Rozměry placatky: 3x15x3cm. Buďte originální a vyberte si z naší nabídky dárek, kterým zaručeně pobavíte nejen oslavence, ale celou společnost. Nerezový obal má objem 200ml a je vysoce odolný. Výrábíme rovněž reklamní předměty a firemní dárky.


Krásný dárek pro turisty, milovníky hor a cestování. Vhodná jako dárek pro Vaše přátele, při degustaci domácí pálenky apod. Uzávěr placatky je upevněn na pohyblivém kloubu. Butylka jako krásný dárek pro opravdového gentlemana, aby mohl pohostit své vybrané přátelé dobrým přípit. Stylová placatka na alkohol je jasná volna pro každého, kdo si potrpí na estetické předměty a zároveň si rád dá krapet toho tvrdšího.


Placatka na alkohol

Díky širokému výběru na suprovedarky. KARAFY NA ALKOHOL A PLACATKY, MAKEY. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vtipný dárek například pro rybáře, když chcete opravdu zaujmout :) K dostán. Kovová placatka na alkohol 2ml s originálním potiskem pro houbaře. Originální dárek pro houbaře k narozeninám, k svátku, pro radost nebo k Vánocům. Dárek pro houbaře na jeho oblíbenou medicínu, která jej zahřeje v lese.


Obsah sady: likérka, pohárky, nálevka. Butylku na alkohol můžete využít na cesty, naplnit si ji vaším vlastním oblíbeným destilátem a vaše přátele jistě zaujmete netradičním potiskem. Kapesní lahvička na alkohol - placatka. Tato klasická placatka na alkohol vás nenechá ve štychu na jakékoliv cestě.


Objem kapesní lahve činí l. Popis: Prodám dvě placatky na alkohol - nepoužívané. Skvělou pomůckou pro dobrodruhy a vojáky je nerezová placatka. V našem army shopu lze vybrat zboží od oblíbených výrobců, zaměřujících se na funkci a snadné použití, stejně jako na vzhled produktů. Díky voděodolnému kovu vám vydrží taková placatka na alkohol věčně. Kvalitní nerezová placatka na alkohol může být krásný dárek pro muže i ženy pro jakoukoliv příležitost.


Placatka na alkohol

Tato kapesní lahev byla, narozdíl od levných konkurenčních výrobků, vyrobena z nejkvalitnější nerez oceli a byla atestována společností SGS na absenci těžkých kovů. Nemusíte mít tedy obavy, že se do obsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky