pondělí 14. října 2019

Kokosová múka recepty

Je vyrobená z čistého kokosu. Obsahuje vlákninu, bielkoviny a zdravé tuky a má nízky obsah cukru a glykemický index, preto ju obľubujú najmä celiatici, diabetici, ľudia alergickí na orechy a tí, ktorí radi skúšajú nové veci ako ja. Recepty , kde je kokosová múka.


Nízkotučný a samozrejme bezlepkový. Nízkosacharidové (low carb) muffiny.

To znamená, že kokosová múka má priaznivý vplyv pre ľudí trpiacich diabetom a aj tých, ktorí sa snažia dosiahnuť vytúženú hmotnosť. Niektoré tradičné recepty by mohli byť po jej použití suchšie a drobivejšie. Kokosová múka a varenie. Overené a chutné recepty s vybranými ingredienciami.


Dají se z ní připravit chutné moučníky, sušenky, koláče, muffiny a další dobroty, které nebudou mít negativní dopad na vaši hmotnost či figuru. Fantazií se meze nikdy nekladou a tak můžete zkoušet libovolné obměny uvedených receptů. Jako vhodný doplněk na pečení z kokosové mouky se výborně hodí.


Na prípravu tohto bezlepkového a na bielkoviny bohatého cesta vám stačí iba pár fantastických surovín ako kokosová múka a jablkové pyré.

Glutén je skupina bielkovín, ktoré sa nachádzajú v zrnách, vrátane pšenice, jačmeňa a raže, a počas trávenia sa ťažko rozkladá. Lievance sú neuveriteľne chutné, vláčne, nutrične hodnotné a ľahko stráviteľné. Potrebujete ešte nejaký dôvo prečo si dnes pripraviť sladký obed?


Má nízky obsah cukrov a takisto glykemický index, dokonca ešte o niečo nižší ako v prípade mandľovej múky. Sledujte nás na našich sociálnych sieťach aby Vám neunikli žiadne novinky, akcie a súťaže. Snažíte sa obmedziť príjem sacharidov, ale ešte ste si celkom nezvykli fungovať bez ranného kúska chleba?


Alebo ste paleo nadšenci, či milovníci kokosu? Tento fantastický chlieb si získa všetkých. Voňavé suroviny, jednoduchosť prípravy a bezlepkový zážitok bez zbytočného cukru.


Vyskúšajte ho pripraviť svojim najbližším! Pokud nevyzkoušíte, tak neuvěříte. Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.


Minulé a jednoduché recepty zo Slovenska. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny a prišľaháme k nim olej. Múku, kokos a prášok do pečiva zmiešame a primiešavame na nižších otáčkach na striedačku s vlažným mliekom k vyšľahanej hmote.


Jednoduchá kokosová torta Tak táto torta sa musí podariť každému aj laikovi ktorý nikdy nepiekol. A pritom je tak chutná.

Na krém použijeme stečený jogurt. Ak neviete ako sa to robí, pozrite si tento recept. Do tuhého stečeného jogurtu pridáme strúhaný kokos a osladíme buď medom, stéviou, alebo čo máte v obľube.


Ak dáte cukor, použite na jemno mletý. Krém preložíme na korpus a rovnomerne ho roztiahneme a uhladíme. Okraje ozdobíme kúskami. Od strúhaného kokosu ju odlišuje to, že pri jej výrobe sa z nej odstráni väčšina vody a. Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept , Odporúčame využívať Posledné príspevky.


Vše smícháme dohromady, já nalila na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dle potřeby. Postup přípravy receptu. Objevila jsem tuhle buchtu někde na netu, je výborná, mokrá a nedrobí, což já, maminka 15-ti měsíční dcery velice oceňuji :-D.


Fotku nemám, třeba někdo dodá, třeba já někdy. Každý může přidat vlastní recept.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky