pátek 11. října 2019

Nůžky fiskars krejčovské

Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Sortiment zahrnuje široký výběr nůžek na látky s čepelemi z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli. Ergonomicky tvarované rukojeti nejen, že zvyšují účinnost stříhání, ale zajišťují také pohodlné držení a práce s nimi je méně únavná. Držadla jsou ergonomicky tvarovaná.


Přesné vyšívací a párací nůžky Fiskars. Dlouhá čepel je ideální pro snadný a hladký střih - Ergonomická patentovaná mad. Delší čepele a větší rukojeti nůžek jsou. Speciální kuchyňské, krejčovské , nůžky pro děti a velký výběr nůžek pro leváky to vše skladem na prodejnách nebo k okamžité expedici. Free Shipping Available.


Looking For Great Deals? Legendary tailor scissors handle design and very sharp blades for the highest ergonomy and cutting comfort! High quality stainless steel blade. Long-lasting cutting performance. Prodám klempířské nůžky.


Plotové akumulátorové nůžky. Krejčovské metry) Hodnocení produktu:. Fiskars KAI Kretzer - Solingen ROSTEX Titanium sewi. Rukojeť je opatřena pogumovaným povlakem pro vyšší.


Díky tomu nedochází k otlakům a práce s nůžkami je velice pohodlná. Nůžky s titanem TITANIUM Ti700. Tlak na ně je potom rovnoměrně.


Nůžky fiskars krejčovské

Vyvážený tvar nůžek,ručky vyrobené z elastomeru a ostré břity vytváří dokonalý nástroj pro snadné dělení materiálů. Jste krejčová nebo si jen tak pro radost někdy něco ušijete? Vybírat můžete nůžky v různých velikostech a provedeních. Všechny námi nabízené nůžky jsou ze solingenské oceli. Vhodné i na stříhání silných tkanin, kartonu, plastu i látek.


Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Hledáte kvalitní krejčovské nůžky , které vám umožní ustřihnout potřebnou část látky? V našem e-shopu vám nabízíme širokou škálu krejčovských nůžek, ze kterých si určitě vyberete. Pak jste na správném místě.


Využijete je jak doma, tak při cestování za šitím. Naše galanterie Vám nabízí kvalitní nůžky vhodné pro práci s výšivkou, nůžky pro práci se střihy, krejčovské nůžky. V nabídce máme mimo jiné kvalitní značky EMERY a další typy nůžek.


Přineste si kousky různých materiálů, abyste viděli, jak kvalitně je nůžky ustřihnou. Dobré nůžky stříhají látku ostře po celé délce čepelí - od osy nůžek až po jejich špičku. Pokud byste testovali nůžky pomocí papíru, tak ten do určité míry dokáží ustřihnout i méně kvalitní a tupé nůžky.


Tento výrobek lze mýt v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky