pátek 25. října 2019

Mikrovlnná trouba whirlpool jt 479 ix

Free Shipping Available. D distribucí mikrovln, která umožňuje rovnoměrné prohřátí pokrmu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Potraviny můžete připravovat v páře, grilovat, péct v horkém vzduchu a rozmrazovat. Elektronická s technológiou 6.

Multifunkčná mikrovlnná rúra JT 4IX s technológiou 6. Díky praktickému ventilátoru si buďte jistí, že pokrm se d. Principale vantaggio A guardarlo da fuori non si direbbe ma il Whirpool è uno dei forni a vapore più capienti in circolazione. Výsledek bude úplně stejný jako při běžném vaření, avšak s rychlostí mikrovlnné trouby. Okrem mikrovlnnej technológie môžete využiť varenie v pare, teplý vzduch, kremíkový gril, program pre rozmrazovanie pečiva do chrumkava a program Crisp, vďaka ktorému bude vaše jedlo.


Mikrovlnná rúra WHIRLPOOL JT 4IX. Nevhodný dárek, stará necelé čtyři roky. Klasickou troubu už skutečně nebudete potřebovat.

Do domácnosti vám přinese nadčasové technologie a skvělý design. Jednou z nich je i technologie 6. Voľne stojaca mikrovlnná rúra WHIRLPOOL JT 4IX so sklápacími dvierkami ponúka funkcie ako bežná rúra. Nová multufunkční trouba JetChef Premium. Tradiční výkon při přípravě jídla s rychlostí mikrovlnné trouby s využitím předností inteligentní technologie 6. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Kromě mikrovlnné technologie můžete využít vaření v páře, horký vzduch, křemíkový gril, program pro rozmrazování pečiva do křupava a program Crisp, díky kterému bude vaše.


Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Prispôsobené sú funkcie teplovzdušného pečenia horúcim vzduchom, zapekania Crisp, grilovania, varenia v pare, ohrevu jedla a rozmrazovania. Shop Everything you Need on eBay! K dispozícii je aj vynikajúca. Kompaktní kombinovaná parní trouba Siemens.


NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK.

Menu šéfkuchaře s přednastavenými recepty obsahuje různých potravinových skupin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Přizpůsobené jsou funkce horkovzdušného pečení horkým vzduchem, zapékání Crisp, Gril, vaření v páře, ohřevu jídla a rozmrazování. Whirlpool mikrohullámú boltok, képek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky