čtvrtek 31. října 2019

Dřevěný ruční mlýnek lodos

LODOS to jsou mlýnky na kávu i koření, louskáčky, kráječe, odpeckovače, vývrtky a další pomůcky do Vaší domácnosti. Desítky let ověřených postupů, ruční práce a záruka let , to jsou mlýnky Lodos. Dřevěné tělo a šuplík na kávu jsou z buku, klička a zásobník na kávu jsou vyrobeny z kovu ve stříbrné barvě. Ruční mlýnek , tak jako ostatní od firmy Lodos , má záruku let.


Tu je možné poskytovat díky vysoké kvalitě výroby mlýnků na kávu , které je dosahováno zejména ruční výrobou a volbou kvalitních materiálů jako v tomto případě bukového dřeva.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každodenní rituál přípravy voňavé čerstvé kávy Vám zpříjemní náš dřevěný ruční mlýnek Classic s nastavitelnou hrubostí mletí.


Tělo mlýnku společně se šuplíkem na kávu jsou z tmavého dřeva, zásobník a klička z kovu v tmavé barvě a mlecí kameny toho mlýnku jsou vyrobeny z keramiky. Doutníkový tvar, mohutné tělo, zásobník na umletou kávu má skrytý uvnitř. Mlýnky na kávu s tradicí.

Ruční retro mlýnek na kávu vypadá podobně krásně, jako byste ho našli u babičky na půdě, ale je čistý a plně funkční. Vybírat můžete z celodřevěných kávomlýnků nebo z dřevěných v kombinaci s ručně zdobeným porcelánem. Nastavení hrubosti mletí, Ruční.


Na spodní části těla mlýnku najdete praktický dřevěný vysouvací. Teď už ho mám přes dva roky a mlýnek pořád mele jako nový. Pokud se chystáte objevovat krásy a taje domácí přípravy kávy a sháníte jednoduchý a levný ruční mlýnek na kávu, na kterém byste si to mohli všechno vyzkoušet, pak vám můžu jen doporučit mlýnek Lodos Temp. Já na něm taky začínala a dodnes je mým. Lodos se specializuje na výrobu mlýnků téměr sto let.


Dubí a kvalitních kovových kamenů. Celková výška mlýnku je cm. Samozřejmostí je i ruční lakovaní dřeva mlýnku v provedení lesk. V případě, že máte zájem o. V současné době ruční mlýnky na maso vyrábí společnost Hanhart Morkovice s. Krásné tradiční ruční mlýnky na kávu značky Lodos.


Vyrobili mě z dubového dřeva. Jsem vyrobený v České Republice.

Jednoduchý dřevěný mlýnek na koření tradičního vzhledu, který nikdy nezklame a čerstvě namletým kořením provoní vaší kuchyni. Firma Lodos má více jak let zkušeností a říká se, že Vám jejich mlýnky vydrží při správném používání i celý život. Ideálně, pokud kávu melete pouze pro sebe nebo dva lidi. V opačném případě takový model není zrovna ideální volbou.


Jen si představte sami, kolik fyzických sil a času by vám zabralo. Na kávu k rodinné snídani dostatečné. Pořizujete mlýnek na kávu? Chcete raději retro nebo moderní? Máme ruční i elektrický.


Z různých materiálů: skleněný, dřevěný , keramický nebo kovový. Také v našem širokém výběru najdete značky jako DeLonghi, Lodos , KitchenAid a Eta. Vychutnejte si čerstvě namletou kávu.


Veškeré informace o produktu. Dřevo se ručně lakuje a moří do příslušného odstínu. Vnitřní ústrojí je poniklované a mlecí kameny jsou vyrobeny z kalené oceli.


Na celý mlecí systém je poskytována záruka let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky