pátek 18. října 2019

Kuchařské oblečení ostrava

V nabídce naší stránky najdete kvalitní a funkční kuchařské rondony - blůzy, kuchařské kalhoty, polokošile a trička, kuchařské zástěry, kuchařskou obuv, šátky kolem krku, rukavice a. Vše vzniklo přímo z praxe. Po čase stráveném v anglických kuchyních v hrabstvích Wiltshiru a Berkshiru jsem po návratu zjistil, že oblečení , na které jsem si zvykl, tu není možné sehnat. Profesionálně ušité kuchařské rondony od firmy Progrestech, nejlépe reprezentují naši firmu při cateringových akcích. Jan Klimoszek - majitel firmy “Kvalitní pracovní oděvy, rychlost a osobní jednání jsou důvody naší dlouholeté spolupráce s firmou Progrestech. Na veškerý sortiment oblečení vám zhotovíme výšivku nebo potisk dle vašeho přání a to již od jednoho kusu.


Udělejte již dnes rozhodnutí a vybavte svůj personál kvalitním gastro oblečením. Nezapomínejte, že o udržení zákazníka rozhodují nejmenší detaily, proto pečlivě vybírejte svého dodavatele gastro kuchařských oděvů. My vám nabízíme kvalitní, léty. Vyrábíme profesní oblečení pro gastronomii (kuchaři, číšníci, pokojské, sociální zázemí) a zdravotnictví (lékaři, sestry, pomocný personál). Dodáváme rondony pro kuchaře, oblečení pro servírky a číšníky, oděvy pro pokojské, profesní zástěry, oděvy pro zdravotníky, lékařské pláště apod.


Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek. JavaScript is currently disabled. Gastro oděvy pro potravinářství, gastronomii, školní kuchyně, vývařovny atd. Prohlédněte si nabídku na našem eshopu gastro oděvů.


V této sekci naleznete kuchařské kalkoty, kuchařský rondony, oblečení do kuchyně, obuv do kuchyně, oblečení pro kuchaře, oblečení pro kuchařky. Můžete si vybrat nejen kuchařské oblečení , rondony, oděvy pro řezníky, ale i zástěry, šátky a čepice pro různé profese a pomocný personál. Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Kuchařské oblečení , rondony, oděvy pro kuchaře a číšníky - Chefline.


Martina Maděrová prodavačka. Zbývají už jen kuchařské čepice. Prodám i jednotlivě: ks čepice za 5- Kč za kus, jinak cena za obě čepice je 8- Kč.


Osobní odběr Ostrava nebo přepravce, přepravu platí kupující. Inzerát pracovni obleceni v okrese Ostrava -město, cena dohodou, od mjavin na Sbazar. Popis: prodam vataky a ruzne teple pracovni obleceni,prsiplast,bluzy s kapuci. Tradičními kuchařské oděvy jako pepito kalhoty a rondon najdete v našem sortimentu hojně zastoupeny v různých barvách a provedení. Firma Artep vyrábí kvalitné lékařské oděvy, pracovní oděvy, kuchařské oděvy, ochranné pomůcky, zdravotní oděvy na míru a podle požadavků zákazníků.


Celý sortiment pracovní rukavice , pracovní oděvy, oblečení a oděvy pro gastronomii, pracovní košlie trička , speciální pracovní oděvy, ohnivzdorné oděvy, reflexní oděvy, funkční prádlo , ochranné overaly, tyvek, zakázková výroba pracovních oděvů, číšnické oděvy, kuchařské. Udělal sis nedávno řidičák nebo to plánuješ? Prodej oblečení a doplňků značky Tommy Jeans. Prodejna nabízí dámské i pánské módní oděvy spolu s moderními doplňky, díky čemuž si každý zákazník ze široké nabídky vybere právě to, co se mu zamlouvá.


Inzerát Kuchyňské vybaveni v okrese Ostrava -město, cena dohodou, od Fogl. Na přání zákazníka můžeme vyrobit kuchařské rondony v jakémkoliv barevném provedení. KUCHAŘSKÁ OBUV v eshopu za cenu od 30Kč.


Pokud v našem sortimentu nenajdete požadovaný výrobek, napište nám, a my Vám jej ušijeme na míru. INZEP centrum - Pracovní oděvy, Osobní ochranné pracovní pomůcky. Jsme specializovaná prodejna a eshop s dětským zbožím.


Nabízíme velký výběr kočárků, autosedaček, postýlek, povlečení a další sortiment pro děti od všech světových značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky