středa 9. října 2019

Hotel štork lednice

Atmosféra Jižní Moravy Vás jistě okouzlí. Relax hotel Štork spadá do kategorie tříhvězdičkových rodinných hotelů. Je situován v centru jihomoravského města Lednice.


Ubytování ocení jednotlivci i rodiny s dětmi. The rooms a Relax Hotel Stork are equipped with free Wi-Fi, high-quality medical mattresses and a TV. The private bathrooms feature hairdryers.

Wine tastings are held in the vaulted cellar of the Relax Hotel. The three-star Relax Hotel Stork is situated in the heart of Lednice. Its accommodation will be appreciated by individuals and families with children. You can enjoy personal approach and quality services at good prices. Dobrý den pane Poláchu, děkuji za Váš e-mail.


Náš hotel má letní zastřešený bazén, který je v provozu od května do září. Jeden z našich favoritov v destinácii Lednice Tento hotel sa nachádza minúty chôdze od centra mesta Lednice a Lednického zámku. Ponúka vonkajší bazén a vírivku.

K dispozícii je bezplatné monitorované parkovisko a detské ihrisko. Ti si totiž díky němu mohou dopřát pěkné ubytování, pobyt v infrakabině, čokoládovou masáž a sekt přímo na pokoj. Boli sme spokojní po všetkých stránkach, príjemná izba s klimatizáciou , čistota, ochotný personál, osobitne na recepcii, bohaté raňajky, skvelá poloha, bezpečné parkovanie.


Uživatelské hodnocení, garance nejnižších cen. Je to rodinný hotel s velmi příjemnou atmosférou. Relax Hotel Štork vznikl rekonstrukcí budov bývalé sladovny, později též pošty, zdravotního střediska a ubytovny.


Nachází se pouhé dvě minuty od centra Lednice na Moravě. Hostům nabízí příjemné ubytování vhodné jak pro rodinnou rekreaci tak i pro individuální pobyty. Hotel poskytuje soukromé ubytování v klidné atmosféře, která se odráží v komfortně zařízených hotelových pokojích. Snídaně zahrnuta v ceně.


Osobní přístup a kvalitní služby za. Zobrazit detaily Lichten. Poznejte kouzlo ubytování Lednice a navštivte náš RELAX HOTEL ŠTORK. Budeme se na Vás těšit. The most favourite hotels Lednice.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel.

Same or lower price guaranteed. Mottem tohoto hotelu je wellness. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny.


Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky