úterý 18. února 2020

Litinová deska na grilování

Plotna na grilování 45cm kruhová, litinová oboustranná s madly PH. Litinová grilovací deska. Tento typ grilování se využívá od nepaměti. Ideální pro grilování na přímém ohni nebo kruhovém paella hořáku VACA cm.


Vhodná pro všechny druhy zdroje tepla - plynové, elektrické, keramické a indukční vařiče, pece.

Kvalitní litinová deska na grilování a opékání masa, steaků, klobáas, párků, ryb a jiných pochutin. Pánev obsahuje mřížky na grilování. Samozřejmě ji nijak neublíží přímý oheň. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí.


V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Kruhová oboustranná litinová grilovací deska z přírodní litiny bez povrchové úpravy. Chcete-li, aby vaše maso získalo skvělý vzhled a zároveň dosáhlo co nejlepší možnou teplotu, doporučujeme vám použít grilovací desku Napoleon.

Na litinové desce lze grilovat nejen. Kromě pestré nabídky všeho pro kvalitní grilování se u nás můžete spolehnout na rychlou expedici Vaší objednávky a plně profesionální přístup. Na našich stránkách navíc naleznete recepty na grilování a rady a tipy na grilování. Pokud potřebujete poradit konkrétně, neváhejte nás kontaktovat. Klasikou je grilování na roštu, ale možná patříte mezi ty kteří preferují přípravu masa na grilovací desce.


V minulosti bylo trendy používat desku z kamene, ale tato varianta přináší řadu komplikací a tou největší je asi velké riziko praskání desky vlivem změny teplot. LITINOVÁ GRILOVACÍ DESKA. Tento šikovný kus litiny vám zpříjemní grilování.


Deska je oboustranná, má ošetřený povrch a rovnoměrně rozvádí teplo tak, aby váš zážitek z grilování byl co nejlepší. Použijte tyto grilovací desky, misky, pekáče a další, abyste připravili kompletně celý pokrm na grilu. Malá, smaltovaná litinová deska s madly skvěle poslouží při grilování na plynovém sporáku či vařiči. Kapacitně postačí také pro grilování v přírodě či kempu.


Grilovací deska litinová elektrická s hladkým povrchem. Desky pro zvýšení komfortu při grilování jídel. Celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, rozměr plotny v cm:37x2regulace teploty 0-300°C.


Zamezte propadávání drobných jídel na roštu pomocí grilovací desky.

Deska je vybavena nerezovými úchopy a lze ji užívat oboustranně, kdy druhá hladká strana je vhodná především pro grilování ryb. Lze používat jak na otevřeném ohni, tak na plynových hořácích (vařičích). Propečený steak, šťavnatý losos, pivo, víno a pohoda, jakou zažijete jen s přáteli při letním grilování. Dopřejte si grilování bez přepáleného tuku se zachováním opravdové chuti. To vše zažijete s LavaGrill, grilovacím kamenná deska určena přímo pro grilování.


Malá grilovací keramická deska je skvělým doplňkem pro všechny kotlové grily na dřevěné s grilovací plochou od průměru centimetrů. Keramická grilovací deska se používá při přípravě různých masových směsí, sladkovodních i mořských ryb, krevet a dalších mořských plodů, ale zároveň si na ní můžete. Grilujte zdravě na deskách z lávového kamene, které pomohou zachovat všechny přednosti klasického grilování , ať již venku nebo doma nahřátím lávové desky v běžné troubě či sporáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky