úterý 25. února 2020

Samsung pračka návod

Zkracuje totiž dobu praní až o polovinu a současně spotřebuje až o procent méně energie. To se tak vypere až o polovinu rychleji, účinněji a zároveň ještě. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Skracuje dobu prania až o polovicu a súčasne spotrebuje až o menej energie.

Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubna, vďaka tomu sa bielizeň víri rýchlejšie a tak sa vyperie za polovicu času, účinnejšie a zároveň šetrne. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Zrozumiteľné návody na práčky nájdete jedine u nás! Návody sú zadarmo v slovenskom jazyku a vo formáte pdf. Hľadáte návod na svoju práčku? Pozrite sa na Najdinavod.

Seznamte se s naší špičkovou elektronikou: mobilními telefony a tablety, domácími spotřebiči, TV a audio produkty. Funkčnost je tak široká, že se zdá nemožné myslet na něco nového. Ta vhání do bubnu společně s vodou i vzduch, čímž vznikají bublinky, které zajišťují snadnější pronikání pracího prostředku do tkanin. Prát tak můžete i ve studené vodě. Samsung predstavil combo práčka a sušička s AddWash.


Automatická pračka SAMSUNG WF-R8Zákonná povinnost každého prodejce, je přiložit k Automatická pračka SAMSUNG WF-R8český návod k použití. Prát ovšem dokáže velmi rychle a efektivně (čehož jsou důkazem například programy Rychlé praní nebo funkce Super Speed) a také s vysokou kvalitou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Její buben má kapacitu pro kg prádla. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Electrolux Ergorapido EER77SSM. SNOW RESORT SKI LIFT, LEGO FRIENDS.


Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám. Kapacita prádla pro praní 4. Přídavné funkce můžete posléze volit na LED displeji – například teplotu praní.

Spotřeba energie při praní 60°C 0. Chytrá pračka za dobrou cenu. Je maximálně tichá, kapacita bubnu vynikající, programová nabídka bohatá a výsledky praní dosahují vynikajícího hodnocení. Digitální invertorový motor šlape skvěle a díky tichému chodu tak pračka neruší ani ve. Tak tady máme jasný vzkaz.


Motiv sedne jako ulitý na hrnečky, půllitr i na tričko Vaší přítelkyně. Vyrobeno z měkčené gumy. Vrchní část s potiskem je aluminium, takže potisk vypadá prostě luxusně a je velmi trvanlivý.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky