pátek 7. února 2020

Silikonová forma na pryskyřici

Silikonová forma na pryskyřici. Povrch je extrémně lesklý, vhodný pro výrobu šperků, přívěšků, kabošonů a pod. Rozměr formy x 2cm.


Pomocí silikonové formy můžeme odlévat šperky z pryskyřice, můžeme chtít zalévání brouků do pryskyřice. Anděl z pryskyřice nebo figurky z pryskyřice jsou též častým výrobkem kde najde své uplatnění silikonová forma na pryskyřici. Náš dodavatel Oemoo se zaměřuje na výrobu silikonových forem a dalších pomůcek pro práci s pryskyřicí.


Použitelná též na odlévání sádry, mýdla a svíček. Nepoužívejte ostré předměty při kontaktu s formou. Forma speciálně na odlévání pryskyřice. Pro zachování dlouhé životnosti doporučujeme umývat v ruce.


Není určeno pro styk s jídlem. Práce s pryskyřicí často zahrnuje výrobu šperků z pryskyřice, mezi které patří i prsten z pryskyřice. Pro dokonalý tvar se vyplatí používat formy na šperky z pryskyřice. Nevhodné pro děti do 6-ti let. Skladem (ks) 1Kč bez DPH.


Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku. Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Na mýdla se použít dá, ale musí se lít do 75°C a velmi opatrně vyklápět.


K lepšímu vytlačení slouží spodní část formy, která je ze silikonu. Použití je široké, nemusíte se omezovat pouze na pryskyřici. Pro práci s pryskyřicí potřebujete spoustu nápadů.


Když chcete vyrábět originální dekorace z pryskyřice a ozdoby z pryskyřice, určitě se vám budou hodit formy na odlévání pryskyřice. Led můžete připravovat v různých tvarech díky našim formám na led. Koktejly a nápoje tak oživíte ledovým uměním. Formy napustíte vodou a dáte do mrazáku, získáte tak originální tvary ledu. Budete-li vybírat silikonovou formu na bábovku, hledejte u osvědčených prodejců.


Nejlevnější forma nemusí být výhodná koupě. Značkoví výrobci prodávají formy z pevného silikonu, který drží tvar, navíc máte jistotu, že taková silikonová forma je zdravotně zcela nezávadná. V nabídce různé druhy formiček pro zalévání pryskyřicí, různé tvary a velikosti.


Vytvřote si vlastní šperk. K tomu v naší nabídce naleznete velké množství. Vynikající na šlehačkové dorty, zákusky a výrobu semifred. Používá se i ve studené kuchyni např. Lívance budou jeden jako druhý.


Formu není nutné před použitím. Naráz uděláte až lívanečků na jedné pánvičce V prvním kroku položíte formu na pánvičku a nalejete těsto a počkáte až se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky