čtvrtek 20. února 2020

Miska na polévku gastro

Miska na polévku porcelánová Gastro. Vhodná do myčky nádobí. Polévky, horké jídlo, zmrzlina. Skladem 11Kč včetně DPH.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Objem 4ml, hmotnost 3g.

U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Porcelánová miska nejen na polévku je vyrobena ze 1 silného bílého hotelového porcelánu. Jednorázová miska na polévku z bioplastů.


Základním materiálem pro výrobu bioplastu je bagasa - vedlejší produkt vznikající při zpracování cukrové třtiny. Vnitřní stěna je potažena PLA, pro voděodolnost. Internetový prodej s gastro technikou a příslušenstvím. Priorita v kategorii Nejlevnější Nejdražší Abecedně.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády ze dne 16.

Teploměry ( gastro ) Struhadla, škrabky Nože, nůžky, sekáčky. Výrobník ledu řady MF chlazený vzduchem produkující ledovou tříšť. Vlastnosti: chlazení vzduchem bez zásobníku ledu produkce ledové tříště při teplotě 0°C a obsahující zbytkové vody - led zůstává vlhký (není suchý) opláštění z nerezové oceli se za. Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Nákup na splátky.


Kotlíky na polévku můžeme zařadit mezi stolní výdejní zařízení. S kotlíky se však můžeme setkat i ve vnitřních prostorech a to například u švédských stolů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Termo misky na polévku za férovou cenu! Vyberte si termo misky na polévku do 5-ti minut. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Vyrobena ze 1 silného bílého porcelánu.


Podšálek objednávejte samostatně. Menu boxy, FOOD boxy, na polévku. V dnešní rychlé době se balení jídel s sebou stává běžnou součástí denního života.


V restauracích, občerstvení i kantýnách najdou široké uplatnění menu boxy - udrží stálou teplotu několik hodin, lze v nich jídlo zamrazit i ohřívat v mikrovlnce. GASTRO miska na polévku cl.

Keramické misky na polévku doplňují ucelený sortiment výrobků z keramiky, které jsou určeny ke stolování. Jednobarevné i pestré s mnoha zajímavými a atraktivními dekory, různé tvary, objemy a velikosti, to vše naleznete v nabídce keramických. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky