pátek 28. února 2020

Mezaxial 3140

Vyrábíme malé elektromotory určené pro všeobecné použití a regulaci. Asynchronní, komutátorové, elektronicky komutované elektromotory, ventilátory MEZAXIAL a jiné. A Volumetric flow rate: 0. Back Typické použití. Suitable for ex-venting of domestic rooms and small industry spaces, cooling of electrotechnical devices, welding machines and compressors.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! Hodnocení produktu:. Notice: Every attempt is made to ensure the data listed is accurate. However, differences between sources, incomplete listings, errors, and data entry mistakes do occur.


Vestavný ventilátor je vyroben. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15. Zobrazit v plné velikosti. Přidat tento produkt k oblíbeným.

Použití v průmyslové sféře pro odvětrávání menších průmyslových prostorů, chlazení rozvaděčů a jiných elektrických zařízení. ATAS elektromotory Náchod a. TECHNICKÉ PARAMETRY: MATERIÁL: hliníková konstrukce, plastové lopatky - otáčky 2. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tieto stránky používajú cookies. Tým, že na stránkach zotrvávate, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať. Pre viac informácií o cookies, účeloch a dôvodoch ich používania, prosím pozrite Ochrana osobných údajov.


Motor ventilátora je osadený guličkovým ložiskom čo mu zaručuje dlhú životnosť. Na odvětrávání domácích a menších průmyslových prostorů, chlazení elektrotechnických přístrojů, svářeček, kompresorů. Specialista v obchodu s elektromateriálem s nabídkou kompletního sortimentu pro elektroinstalační práce, s měřící a regulační technikou a důlní technika. Možno použít i pro přisávání studeného vzduchu do rozvodu krbů.


Používal se v některých typech odsavačů par. Bez nátěru a délkou přívodních kabelů 5m. Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH ! ADMIS eShop pro ABRA Gx.


Detaily - slúži na chladenie elektronických prístrojov a zariadení, na odvetrávanie domác. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Provozní napětí při AC H.

Sledujte nás na všech sociálních sítích, ať Vám nic neunikne! Je vybaven kuličkovým ložiskem zajištěným podložkou. Reprezentujeme značky českých i světových výrobců.


Ventilátor mezaxial je určen pro trvalý provoz. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny. Non-return back valve, for installation into piping,. Pokud si nepřejete nadále získávat novinky z našeho webu napište svůj mail do formuláře, pokud se Vaše mailová adresa nachází v naší databází tlačítko vložit se změní na odebrat.


Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky