pátek 14. února 2020

Mobilní klimatizace vodavzduch

MOBILNÍ A OKENNÍ KLIMATIZACE. Tepelné čerpadlo tohoto typu lze namontovat prakticky na jakoukoliv stavbu a to velmi jednoduše. Hledáte levné tepelné čerpadlo vzduch voda? Tepelná čerpadla vzduch voda jsou nejoblíbenější formou tohoto druhu vytápění.


Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka.

Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost. Mobilní klimatizace Pokud nemáte možnost využít nástěnnou klimatizační jednotku, jsou tady pro vás naše mobilní klimatizace. Výkonné jednotky se svojí mobilitou hodí pro velkou spoustu aplikací.


Samostatné funkce chlazení, topení a odvlhčování tyto možnosti použití dále rozšiřují. Díky ochraně IPXa doplňkovému příslušenství AK-15P jsou jednotky určeny i. Bohužel neexistuje: setkáte-li se s pojmem mobilní klimatizace bez hadice, zbystřete, protože bez hadice mobilní klimatizace nemůže fungovat.

Pod spojením „ mobilní klimatizace bez hadice“ se většinou skrývá ochlazovač vzduchu. Důležité parametry pro výběr mobilní. Utěsnění okna pro mobilní klimatizace.


Už žádná horká výheň doma ani v práci! Několikanásobně zvyšuje účinnost mobilní klimatizace a šetří tak i Vaši peněženku. Jedná se o výrobek, který lze aplikovat prakticky do všech typů oken.


Jednoduchá aplikace, kterou zvládne opravdu každý. Bez jakékoli nutnosti kryt sundávat (jednou nasadíte a po sezóně sundáte). Mobilní odpařovací klimatizace ochlazuje vzduch na vodní bázi. Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum.


Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy. Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení. Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa.


Instalována byla multi-splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou. Dodáváme tepelná čerpadla vzduch-vzduch Panasonic a invertorové klimatizace Midea.

Mezi jejich výhody patří nízké pořizovací náklady a snadná instalace. U firmy Boels si můžete pronajmout klimatizaci či klimatizační jednotku chlazenou vzduchem či vodou. Pro pronájem klimatizace navštivte naši pobočku! Předsezónní nabídka klimatizací s montáží.


Využijte časově omezené nabídky na klimatizace. Uvažujeteli o klimatizaci, doporučujeme nezávazně poptat co nejdříve. Upřesníme si vaše požadavky a nabídneme vhodné řešení.


V případě zájmu si pak můžeme naplánovat termín realizace, dále rezervovat zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky