čtvrtek 27. února 2020

Magnetron prodej

A magnetron has quite a lot in common with a cathode-ray (electron) tube, the sealed glass bulb that makes the picture in an old-style television set. The tube is the heart of a TV: it makes the picture you can see by firing beams of electrons at a screen covered in chemicals called phosphors so they glow and give off dots of light. A magnetic field is applied longitudinally by an external magnet. Connected to a resonant line, it can act as an oscillator. Boiling water, lighting of lamps, bulbs, neon lamps, burning CDy plasma flames.


A magnetron consists of a short copper cylinder with a number of cavities that open into a central vacuum chamber containing a metal cathode. A permanent magnet provides a magnetic field that runs parallel to the axis of the cylinder. This anode block is made of a number of slots that acts as resonant anode cavities. The space present between the anode and cathode is called as Interaction space. The magnetron sputtering processes allow the deposition of metals, alloys, ceramic, and polymer thin films onto a wide range of substrate materials.


Within the frame of this work, the recent developments of reactive magnetron sputtering technique are presented. Its working principle is based on the interaction between electron stream and magnetic field. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu. Jsme zde stále pro vás.


Magnetron Rohit Choudhury B. Online prodej příslušenství pro elektroniku. Nabízím tento historický kousek - magnetron (generátor svislých vln), nepoužitý. Cena asi spíš pro sběratele, ale to záleží na Vás.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 68.


Magnetron prodej

Trouba má jednoduché mechanické ovládání s nastavením doby vaření a výkonu. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Jde o elektronku původně vyvinutou pro britský radarový systém v době druhé světové války. Pracuje na principu ohýbání toku elektronů pomocí silného.


Internetový prodej - produkty WHIRLPOOL. Kompletní nabídka IT techniky. Sortiment je skutečně široký od značek jako AEG, ECG, Whirpool a další. Vzorek thoriované přímo žhavené katody magnetronu.


Katoda je z wolframu a obsahuje 1- příměs troria. Radioaktivní jen velmi slabě. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech - tel. Ostatní obvody slouží k řízení a zajištění bezpečnosti celého systému. Výkon je tak vlastně určen dobou kdy je magnetron zapnut a kdy je v klidu.


Vhodný i do jiných typů. Mikrovlny od magnetronu jsou. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky,.


Sháníte lyžařskou výbavu pro dítě na lyžařský výcvik za zvýhodněnou cenu? U nás jste na správném místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky