čtvrtek 6. února 2020

Restaurace na louži český krumlov

Hospoda Na louži - tradiční restaurace v Českém Krumlově. Interiér hospody, která se nachází v přízemí domu, je vyzdoben rozsáhlou sbírkou starých reklamních cedulí na pivo, nápoje a koloniální zboží navozující atmosféru počátku minulého století. U sedmi stolů najde své místo až hostů, v létě jsou k. The interior of the pub, located on the ground floor of the house, is decorated with a large collection of metal ad boards advertising beer, drinks and other wares reflecting the atmosphere of the beginning of the past century.


There are seats across tables and in the summer.

Poloha: Český Krumlov Po. Náměstíčko Na Louži Prelatura. Restaurace Restaurace a bary v Českém Krumlově. V našem katalogu restaurací si určitě vyberete. Kaplická cmunda, uzená kýta s bramborovým knedlíkem = neskutečné žrádlo.


Nevíte, kam v Českém Krumlově zajít na oběd nebo na večeři? Sice došlo knedlo, vepřo, zelí, ale to vůbec nevadilo.

Cenová úrověň na Krumlov dobrá. Krumlově dostatek a nenechte si zkazit dojem návštěvou hostince Na Louži. Moc příjemný a ochotný personál a. Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení.


Vyniká renesanční malířskou výzdobou fasá která vznikla v 2. Tomáš, zvaný „Tomandl na louži “ nebo jeho syn Filip Nuss. Krumlov , Kájovská 6 Hotel Na Louži - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Kapacita naší restaurace je míst u šesti stolů, doplněná možností posezení na terase s kapacitou míst. Věříme, že rychlá a profesionální obsluha spolu s pohodlným zaparkováním hned vedle restaurace , přispějí k Vaší úplné spokojenosti. Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že se k nám budete vždy. This restaurant has got 4. Find on the map and call to book a table.


Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Interiéry naší restaurace umožňují pořádání menší rodinných oslav ale i větších společenských či firemních akcí.

Each room has its own bathroom and toilet. All rooms are non-smoking. Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Krčma Šatlava Český Krumlov. Rekonstruovaná renesanční stavba s kapacitou osob uvnitř a osob na terase se nachází v centru Českého Krumlova v Šatlavské ulici. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Dnešní Krumlov totiž ze všeho nejvíc připomíná natáčení nějakého filmu.


Obchody a restaurace jsou až na malé výjimky otevřené, obchodníci jako vždy leští výlohy a vypisují cedule s nabídkou, někdo už připravuje velikonoční výzdobu. Krumlov Vám nabídne příjemné a útulné ubytování v autentickém gotickém hotelu, který nabízí veškerý komfort 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky