pondělí 17. února 2020

Sušák na ručníky ramenný

Tento typ je určen na rovný i obloukový koupelnový žebřík. Sušák ručníků na otopná tělesa - ocel. Díky protiskluzové plastové úpravě na něm ručník neklouže.


Hmoždinky a šrouby jsou součástí balení. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.

Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Pevný sušák s délkou ramene cm.


Pro instalaci na stěnu. Celokovový sušák na ručníky s vroubkovanou protiskluzovou plastovou úpravou. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Plastový sušák na ručníky - až ramena.


Instalace sušáku na ručníky je velmi jednoduchá, není potřeba nářadí.

Lze připevnit na radiátor o šířce 5. Krásný a praktický doplněk na chalupy a chaty, který dříve nesměl chybět v žádné domácnosti. Všechny informace o produktu Sušáky na prádlo sušák na ručníky ramenný Cr, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze sušák na ručníky ramenný Cr. Cr od 3Kč - Heureka. Pokud nedisponujete dostatečným prostorem, budou vás zajímat především skládací sušáky, svinovací sušáky a závěsné sušáky na prádlo. Jestli máte naopak místa dostatek, máme pro vás rozkládací sušáky nebo také pojízdný sušák na prádlo.


V teplých letních dnech oceníte naopak venkovní sušák na prádlo. Velmi praktický sušák na ručníky a osušky NSU Olsen Spa dokáže kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Pokud nemáte dostatek místa na sušení, tento sušák vše vyřeší. Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák , pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky.


Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace. Pokud máte dotaz ohledně sušák na ručníky ramenný kov.


Možnost osobního převzetí zboží na výdejně. Elektrický sušák na ručníky ručník Comfy. Vyhřívaný sušák na ručníky , nízká spotřeba. Praktický světelný spínač vačka.


Délka kabelu: m cca.

Zároveň ručníky a osušky na držákách lépe oschnou. Sklopný sušák na ručníků na otopné těleso chrom - šíře 60cm ( na rovné i oblé profily koupelnového žebříku). Nemáte-li dostatečnou hotovost, lze zboží nakoupit na splátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky