pondělí 24. února 2020

Ruční spiralizér

Lze je využít také pro ozdobu zeleninových i ovocných salátů, domácí výrobu spirálových chipsů z brambor, zeleninových špaget a různě širokých nudlí. Po použití nástroj omyjte teplou vodou. Kousky surovin vytrvale ulpívající na čepeli odstraníte tak, že spiralizér namočíte do teplé vody a následně šetrně očistíte ve směru ostrých zoubků. Při ukládání do zásuvky a manipulaci buďte obezřetní, ukládejte mimo dosah dětí. Jednoduše zeleninou otáčejte v jednom směru skrze spriralizační násadu na víčku a pak už jen sledujte, jak kousky zeleniny padají přímo do sklenice, na které je upevněná.


Skvělé do salátů i jako ozdoba.

Vaše děti to budou milovat. Mnozí z vás už jistě nějaký spiralizér v akci viděli, nejčastěji asi na farmářských trzích, kde se s jeho pomocí připravují oblíbené bramborové spirály na špejli. Tyto spiralizéry jsou však na tzv. KitchenAid značně odlišuje #128578; Využívá totiž hnací sílu motoru kuchyňského.


Objem samotné sklenice je litr, takže je ideální pro. Dále je možné také vyrábět zeleninové nudle např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Struhadla, kráječe, pasírovače skladem. Tescoma, Banquet, Tefal a dalších. Zeleninové špagety mají zelenou! Většina spiralizérů jsou jedním z mnoha pomocníků, kteří zabírají místo v kuchyni.


Designérům Joseph Joseph se podařilo navrhnout spiralizér , který se vejde i mezi hrnečky na čaj. Je nejen kompaktní, ale i hravý, funguje jako ořezávátko. Detailní popis produktu. Jednoduchou ruční manipulací můžete ozdobit každou pravou párty.


S tímto spiralizérem si v kuchyni skutečně vyhrajete. Pomocí spiralizéru vytvoříte zeleninové či ovocné špagety, pomůže vám ale také s přesnými plátky. Vzniklé „špagety“ pak můžete využít jako dekoraci talíře, zeleninovou ozdobu či je uvařit a. Spiralizér lze využít na ovoce i zeleninu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Ruční spiralizér na zeleninu. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Salát s tofu a zeleninou je bezmasým pokrmem, který ocení nejen vegetariáni, ale i příznivci zdravé stravy.

Využili jsme spiralizér KitchenAi který dává vaření nový rozměr a dodává pokrmům nevšední podobu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky