pátek 14. února 2020

Prosklená vitrína bazar

Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát Prosklená vitrína v okrese Brno-město, cena 690Kč, od zejdamartyn na Sbazar.


Popis: Nabízím k prodeji dvě prosklené vitríny se skleněnými policemi. Nábytek - Prosklena vitrina bazar.

Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Používaná v prodejně s novým auty na vystavení příslušenství, velmi pěkný stav.


Součástí jsou skleněné police a zámky, viz foto. Je vyrobena z kvalitního tlustostěnného tónovaného skla a dřevotřísky. Cena za kus, dohoda možná.

Inspirujte se a nakupujte vitríny na FAVI. S led osvětlením, závěsné, rohové, na modely. Nádobí, knížky, dekorace. Vitríny vám umožní vystavit cokoliv budete chtít. V ASKO – NÁBYTEK máte na výběr z mnoha nápaditých vitrín, které oživí váš interiér.


Elektro - Prosklená vitrína bazar. V provozu pouze měsíců , stav ve. Ostatní - Prosklena vitrina bazar. Stroje - Prosklená vitrína bazar. Dům a zahrada - Prosklena vitrina bazar.


V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů. V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem. Správná vitrína musí být praktická i hezká na pohled. Ty ze SCONTA jsou nejen hezké, ale také kvalitní. Skleněné vitríny uchrání vaše cennosti před prachem a přesto zůstanou na očích.


Dobrý den, prodám chladící dortovou vitrínu, stará roky.

Cukrářská vitrína mrazící ze stran prosklená , vhodná na dorty, zákusky, poháry, mražené ovoce a jiné potraviny. Nabízím na prodej vitrínu se skleněnými dvířky s panty vpravo a 3-skleněnými policemi. Povvrchová úprava je přírodní matová dýha mahagon. Vitrína je zachovalá bez viditelných poškození, vhodná např. Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor.


Chlazení dynamické - vnitřní ventilátor (dá se odpojit). Vnitřní osvětlení s vypínačem. Prosklená lednice chladnice vitrína CARRIER FKG 3Je to značka CARRIER, ale je to úplně stejná chladnice jako VESTFROST - SKANDILUXE FKG 371. Značková prosklená chladnice. Možno dovézt nebo zaslat.


Vrchní i spodní část uzamykatelná, osvětlení do zásuvky na 220V. SCAN Prosklená lednice High Cube - Coca Cola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky