úterý 18. února 2020

Rotační kartáč k vysavači

Rotační turbokartáče jsou pro tento úkol naprosto nejlepší! Jejich rotační hlava dokáže koberec důkladně pročesat a uvolnit z něj hluboko zašlapané nečistoty. Otáčecí kartáč na sebe namotá všechny dlouhé nitě nebo chlupy z vašeho psa nebo kočky.


Výsledek po úklidu těmito speciálními hubicemi nemá konkurenci. Tento jednoduchý komponent znovu vrátí dřívější sílu a švih vašemu.

Hubice a kartáče k vysavačům. Typicky turbokartáče slouží třeba k úklidu čalouněného nábytku, pro údržbu matrací, autosedaček apod. Univerzální rotační turbohubice Sencor SVX 110TB. Použitelné pro jakoukoliv trubku s kruhovým průměrem (cca - mm) Kartáč poháněný vzduchem. Využívá podtlaku a proudu vzduchu.


Nabízíme: TURBO kartáč , kartáče LINT, štěrbiny do auta, kartáč na prach DeLux, DustUp mop, speciální kartáče na srst zvířat, rotační kartáč proti roztočům, teleskopické trubice atd. Vzduchový rotační turbo kartáč Rowenta je poháněn vzduchem proudícím do vysavače, který roztáčí vzduchovou turbínku - takže se kartáče uvnitř hubice při provozu točí. Tím dojde k pročesávání kobercových vláken a efektivnímu odstranění drobečků, nití, zašlapaných nečistot, vlasů, chlupů zvířat - umožňuje hloubkové čistění koberců, které zkracuje.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Konkrétně k vašemu vysavači - změřte si průměr trubky v místě, kde ji vsunujete do hubice - pokud se vejdete do průměru psaného výše, není problém tento rotační kartáč - nebo jakoukoli jinou univerzální hubici použít. Rotační kartáč WB 1je vhodný k čištění všech hladkých povrchů, jako je lak, sklo nebo plast. Výsledky pomocí mycího kartáče jsou fantastické. Jeho konstrukce je promyšlená do posledního detailu. Turbohubice k vysavači s cyklonovým sáním VACDOM MAXI SYSTEMAT.


Turbo kartáč je vybaven vodícími kolečky, variabilním uchycením sací trubice, otvorem pro snadné čištění turbíny kartáče, přepínačem polohy turbo kartáče pro vysoký a krátký vlas koberce. Utažením univerzálního šroubu hubici snadno připevníte k trubkám vysavače kruhového. Dobrý den, lze k tomuto vysavači dokoupit el.


Schopnost dokonalého čištění mu tak bude okamžitě navrácena. Vaše obydlí bude zase místo pro bakterie zakázané. Pokud ano, tak kolik stojí? Originální příslušenství Samsung. Nábytkový kartáč s přírodním vlasem k vysavači ZELMER ZVC 4HT Jupiter.


Kartáč je vybaven otočným kloubem s připojovacím kolenem.

Přes koleno se kartáč nasune jako normální sací hubice na sací trubku vysavače. Značkové domácí elektrospotřebiče. Popis: Rotační vzduchový kartáč - turbohubice - pro průměry sacích trubic 35mm vysavačů. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. Náhradní kartáč k antibakteriálnímu vysavači Raycop RS300.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky