pondělí 17. února 2020

Makrolon vlastnosti

Hermann Schnell pro společnost Bayer AG. Od té doby prošel tento oblíbený materiál dalším vývojem a postupně. Průběh vnitřní teploty na příkladu nevětrané a nevytápěné zimní zahrady. We have several search tools, listed above, that give you more efficient methods to reach the information that you need. Zajišťujeme vše od poradenství, formátování desek, prodej děleného materiálu, rozvoz po celé ČR.


Applications: Typical applications for.

Základné vlastnosti polykarbonátu Je jedným z najpevnejších polymérov, dvestotridsa ť ráz pevnejší než kvalitné tabu ľové sklo a tridsa ťkrát pevnejší ako akryl. MAKROLON ULListing 1. Len máloktorý plast sa mu vyrovná v pevnosti, a to aj pri extrémnych teplotách. Farby: číre, iné na dopyt. Použitie : presvetľovacie pásy, protihlukové steny, prestrešenie nástupišť, prestrešenie voľných plôch a čakární, kryty na bazény,. Polykarbonát se hlavně používá v elektronických zařízeních, které využívají jeho celkové bezpečnostní vlastnosti.


Vzhledem k tomu, že je dobrým elektrickým izolátorem a má vlastnosti odolné vůči teplu a ohni, používá se v různých výrobcích elektrických a telekomunikačních zařízeních. Ich veľkou prednosťou je extrémna rázová húževnatosť, ktorá presahuje fyzikálne vlastnosti iných produktov danej kategórie. Poskytujú zvláštnu ochranu proti samovoľnému rozbitiu.

Bližšie informácie na opýtanie. Ceník zastřešení, makrolon , polykarbonát, stříška nad vcho zastřešení bazénu Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Mezi hlavní přednosti komůrkového polykarbonátu Makrolon patří dlouhá životnost, vkusný vzhle tepelně-izolační vlastnosti , dobrá propustnost světla a minimální nároky na údržbu.


Polykarbonátové desky Makrolon jsou velmi pevné, zároveň však až překvapivě lehké. Dobře se s nimi pracuje a díky jednostranné UV. Zároveň je možné desky tepelně tvářet. Formátování dutinkových a plných desek Makrolonu za jednotnou cenu - paušálem.


Jednostranný koextrudovaný UV filtr zabraňuje stárnutí a poškozování desky slunečním UV zářením. Výborné vlastnosti polykarbonátu zaručují stálé zachovávání stejných mechanických a optických vlastností. Pro další informace ohledně zámky kontaktujte svého prodejce. Za studena je možné desky ohýbat, a to většinou až do poloměru 1krát tloušťka desky.


Komůrkové (dutinkové) polykarbonátové desky (používá se také označení Makrolon , záleží na dodaveteli) jsou vynikajícím materiálem pro tepelně izolační nerozbitné zasklívání, zastřešení a prosvětlování. Desky jsou opatřeny vrstvou proti UV záření, což zajišťuje odolnost vůči stárnutí vlivem klimatických. Makrolon je vynikajúci materiál pre tepelno izolačné nerozbitné zasklievanie.


Plný polykarbonát Makrolon. Vlastnosti polykarbonátu. Plné polykarbonátové desky Makrolon , jsou stejně průhledné a čiré jako plexisklo nebo klasické sklo, ovšem od zmiňovaných materiálů se plný polykarbonát Makrolon liší jeho nejdůležitější vlastností a to je nerozbitnost, odolnost vůči veškerým nárazům a vysoká houževnatost.

Tato větrací vlastnost snížení potencionálních škod a zvýšení bezpečnosti budovy. Kombinuje vysokú priepustnosť svetla, výbornú tepelnú izoláciu a dobré nosné vlastnosti vzhľadom k Y-štruktúre. Doska je ľahká, odolná proti nárazu a ľahko sa inštaluje. Materiál kombinuje vysokou světelnou propustnost, výbornou tepelnou izolaci a vynikající odolnost vůči povětrnostním vlivům. Nový Makrolon multi UV „IQ Relax“ je navíc odolný proti povětrnostním vlivům, jednoduše se instaluje a má vynikající odolnost proti ohni.


Komůrkové desky makrolon z polykarbonátu mají skvělé vlastnosti a design, které na vaší pergole budou velmi dlouho fungovat! Pozoruhodné je jejich chování při měnících se klimatických. Desky Vyznačuje sa dobrou priepustnosťou svetla a nízkou hmotnosťou. Vyznačují se nejvyšší odolností proti nárazu a krupobití, snadným zpracováním a montáží. Desky mají velmi dobrou odolnost proti UV záření a vůči povětrnostním vlivům, jsou nepropustné pro UV záření a ohebné dokonce i za studena.


Mají rovněž velmi dobré izolační vlastnosti. To znamená, že desky podporují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky