čtvrtek 13. února 2020

Ventilátor do krbu

Ventilátor do krbu

Je vybavený tepelne a akusticky izolovaným ventilátorom. Dobrým základem je kvalitní a dobře dimenzovaný krbový ventilátor a krbový filtr. Krbový ventilátor pracuje na principu odsávání teplého vzduchu z krbu a jeho následném rozvodu do obytným místností. Vybaven tepelně a akusticky izolovaným ventilátorem, s regulovat. Teplý vzduch, který vzniká při hoření dřeva, je přiveden do krbového ventilátoru, odkud je dále rozváděn systémem rozvodů do celého domu.


Ventilátor do krbu

Díky tomuto inovativnímu řešení je možné ušetřit nemalé peníze, které byste utratili za vytápění domu. Krbové ventilátory pro rozvod tepla z krbu a krbových kamen. Najspoľahlivejší teplovzdušný ventilátor na našom trhu.


Keď teplota z krbu dosiahne nastavenú hodnotu (napr. 40°C), krbový ventilátor sa automaticky spustí. Pri poklese teploty pod nastavenú hodn. Hodnotenie produktu:.


Ventilátor do krbu

Najpredávanejší teplovzdušný ventilátor určený na rozvod teplého vzduchu z krbu do ďalších miestností. Zariadenie obsahuje tepelne a akusticky odizolovaný ventilátor a termostat. Základem je tepelně a protihlukově upravený ventilátor snášející vysoké teploty vybaven termostatem pro automatické spouštění. Jen taková úvaha - ventilátor se asi hodí daleko víc na kamna s nízkou spalovací komorou kde by otáčky byly v ideálním rozsahu po delší dobu. Na kamnech typu Petra a p. V kategorii ventilátorů pro kruhové potrubí jsou všechny typy ventilátorů – axiální, radiální, diagonální – které mají hrdlo v kruhovém průměru.


Díky designu a způsobu napájení prostřednictvím teplého povrchu jej lze použít na různých místech vašeho domova. Peltierův článek roztočí ventilátor ve chvíli kdy stoupne teplota na vašich krbových kamnech. Po ochlazení krbu se tento termoelektrický ventilátor automaticky vypne. Originální ventilátor na krbová kamna zajistí optimální rozptyl teplého vzduchu do celého prostoru. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Ventilátor do krbu

Takýto systém je ideálnym riešením pre vykurovanie domov,chát v zimnom období a poskytuje rýchlu a účinnú distribúciu horúceho vzduchu zo sopúcha krbu do iných priestorov. Výhody ventilátor na krby, kamna, sporáky a krbová kamna: Šetří palivo dřevo až úsporu paliva až o. Motor nehučí – elektromotor – ultra tichý. Vlastníte krb alebo krbové kachle? Ponúkame Vám kvalitné krbové ventilátory, ktoré slúžia k rozvedení teplého vzduchu do všetkých miestností domu.


Teplý vzduch, ktorý vzniká pri horení dreva, je privedený do krbového ventilátora, odkiaľ je ďalej rozvádzaný systémom rozvodov do celého domu. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Vytvára nútený obeh (cirkuláciu) teplého vzduchu do miestnosti. Napomáha saniu zohriateho vzduchu z teplovzdušných rozvodov, ? Ventilátor slúži na odvedenie teplého vzduchu zo sopúcha krbu.


Podle potřeby regulujte. Pokud chcete mít pod dohledem otáčky, je možné ventilátor napojit k samostatnému regulátoru. Zvyšují tak teplo v místnosti, bez nutnosti vyšší spotřeby paliva.


Popis a špecifikácia: Teplovzdušný ventilátor určený na rozvod teplého vzduchu z krbu do ďalších miestností. Vybírejte si Domácí ventilátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky