úterý 25. února 2020

Vakuování potravin

To jsou asi ty nejznámější důvody pro vakuování potravin. Je jich ale mnohem víc! Marinování masa Vakuovačka: Pár slov závěrem Pokud chcete uchovat potraviny co nejdéle, bude se vám hodit vakuovačka.


Vakuovačka, nebo též svářečka fólií, je dobrým pomocníkem do vaší domácnosti, který vám pomůže uchovat potraviny co nejdéle. Jaký vliv má vakuování na kvalitu potravin ? U většiny domácích přístrojů se tato hodnota pohybuje mezi 7-bar.

Pozor na velký podtlak si dávejte při vakuování křehkých potravin , mohlo by dojít k jejich rozmačkání. Pro takové případy je ideální volit vakuovačku. Vakuování bylo velkým hitem před několika lety.


Pokud máte zahradu a chcete uchovat úrodu, nebo připravujete jídlo na týden dopředu, investice do vakuové baličky se vám vyplatí. Podívejte se do ledničky a uvidíte, kolik tam. Obchod specializovaný na vakuování potravin a sous-vide vaření.


Až x delší doba uchování potravin. Díky vakuování budete moci uchovat v potravinách živiny, chuť a aroma až x déle, než je běžné. Díky uložení potravin do vakua tomu nejen zabráníte, ale také potraviny neztratí.

Skladování a vakuování potravin skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Tescoma, FOODSAVER a dalších. Klarstein Foodlocker je vhodný na marinované mäso, bylinky, omáčky, korenie alebo dokonca hotové jedlá. Dnes jsou už vakuové baličky potravin dostupné, jednoduché na používání a poměrně levné.


Zariadenie je vhodné na predprípravu pokrmov pripravovaných spôsobom Sous Vide, ktoré umožňuje varenie pri nižších teplotách, a tak zachovanie živín. Výborný pomocník při skladování potravin pro zajištění jejich. Proces vakuování potravin v komorové vakuové baličce: Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného.


Stroj na vakuování potravin. V době, kdy na zahrádce dozráva nejrůznější ovoce a zelenina a lesy jsou plné hub, vakuování potravin jistě oceníte. Navíc je výhodné i pro uchování potravin v lednici.


Zůstanou nejen déle čerstvé, ale také si uchovají svou původní chuť. Další metodou moderního vakuování je vaření „Sous-vide“, při kterém se čerstvé ochucené maso vakuuje, a následně se pošíruje (vaří v páře) několik hodin při teplotě °C. Nabízíme k prodeji vakuovačky na potraviny od malých pro malospotřebitele až po velké pro profesionály, a to značky HORECA od firmy Lavezzini a levné vakuovačky od firmy BEEKETAL. Všechny tyto vakuovačky jsou ideální k vakuování potravin.


Otevírací doba Pondělí - Pátek: 8-hod. Vakuovačka potravin je jedním z těch kuchyňských zařízení, u kterých si neuvědomujete, nakolik ji potřebujete – dokud si ji nekoupíte.

Ať už v dobrých nebo ve zlých časech, vždy je dobré šetřit. Nakoupením potravin ve velkém ušetříte nejen peníze, ale i čas strávený nakupováním. Když si koupíte větší množství masa, např. Vás to v každém případě levněji než kdybyste kupovali jednotlivé plátky. Na skladování vlhkých a mokrých potravin ve vakuových nádobách.


Doporučujeme především na čerstvé umyté ovoce a zeleninu a při skladování čerstvého masa, obzvlášť pokud je připravené na grilování. Vakuovací dóza vyrobená z nezávadného tritanu pro uchovávání potravin. Foodsaver FFC002X je vhodná pro ukládání potravin , u kterých chcete zachovat delší čerstvost.


Nádoba jeodolná proti skvrnám a zápachua je vhodná do myčky i mikrovlnné trouby. Sáčky na vakuování ideální pro skladování potravin v ledniččce nebo v mrazáku. Kompatibilní s vakuovačkou Tefal Vacupack.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky