úterý 11. února 2020

Plastová bedna na zahradní nářadí

Schází vám na zahradě úložný prostor? Dřevěné či plastové zahradní úložný boxy jsou vhodné na podsedáky, prostírání, zahradní náčiní nebo hračky vašich dětí, které je tak už nebudou muset nechávat ležet různě po zahradě. Truhla na polstry KARISMA.


Plastová bedna KIS Karisma šedá 2l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím.


I na zahradě chcete mít pořádek. Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Boxy je možné stohovat nebo skládat na sebe.


Je ideální pod střechu, tedy do altánků a zahradních domků či na terasu.

Jedinečná svým vzhlede. Zahradní bedna je vhodná také na nářadí a další pomůcky. Tento plastový box na zahradu je ideální úschovnou pro Vaše zahradní náčiní, polstry na zahradní nábytek, pro úschovu hnojiva, květináčů a dalších věcí, které běžně na zahradě používáte. Multifunkční kvalitní plastová zahradní bedna pro uschování nejrůznějších předmětů na zahradě, k úschově zahradních polstrů, nářadí i hraček apod. Je vhodná pro venkovní i vnitřní využití.


Kvalitní úložná bedna je opatřena místem pro uzamknutí visacím zámkem (zámek není součástí). Udržuje pořádek na zahradě nebo terase, a navíc chrání uložené předměty před poškozením a nepřízní počasí. Domek na nářadí Hje ideální volba pro ty, kteří potřebují prostorný a kvalitně provedený domek na uskladnění zahradního náčiní, nářadí , kol a dalších věcí.


Vše budete mít při ruce na jednom místě. Domek je vyroben z pevného a houževnatého smrkového dřeva. Tento box řeší skladování předmětů na vlhkých místech nebo přímo v záplavových oblastech. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bedna na nářadí plastová. Vhodný na uskladnění nářadí , polstrů a dalšího zahradního materiálu.

Box je z jedné strany opatřen kolečky pro snadnou manipulaci. Materiál: polypropylen. Barvy: šedá, zelená, červená, modrá, žlutá Cena dopravy závisí na velikosti objednávky.


Před zaplacením vyčkejte prosím na telefonické. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Uzamykatelná plastová truhla Karisma: doručení domů nebo na prodejnu. Svou konstrukcí jsou přece jenom lehčí a nemusí být nutně celá z kovu.


To platí většinou pro rám zahradního kolečka, korba už však může být vyrobena z lehčích materiálů, jako jsou plasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky