úterý 25. února 2020

Pld 14961 wd pračka se sušičkou philco

K této pračce se sušičkou Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. Přehledný LCD displej s češtinou usnadní ovládání. K praní využijete velký buben s maximální náplní špinavého prádla až kg. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Energetická třída A, max. Pračka se sušičkou Philco s černými dvířky. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. Activ Jet systém - přímé sprchování LCD display Odložený.


Velký buben pojme až kg svršků. D senzor si proklepne várku a doporučí optimální dávkování pracího prostředku. Looking For Philco Vintage? New and Used Vehicles and Parts. Find Philco Vintage now!


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Služby zde dostupné je možné platit systémem Benefit Plus, Up (Gallery Beta, Unišek), Sodexo (Flexi Pass, Flexi Pass car Relax Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass ) ,Edenre Benefity. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Vybrať si môžete, okrem základných programov, aj zo špeciálnych, ako je napríklad program na pranie záclon a perín, Refresh na osvieženie bielizne, sušenie do skrine, na ramienko. Automatická pračka se sušičkou Philco s přehledným LCD displayem v českém jazyce. Slovenský jazyk nájdete nielen na displeji ale aj na hlavnom ovládacom paneli. Odhlásit se Zde se nacházíte: Heureka. Je vybavena LED displejem, na kterém se zobrazují informace v českém jazyce.


Svou nízkou spotřebou se řadí do energetické třídy A. Nejen, že pomůžete životnímu prostředí, ale stejně i vaší peněžence. Eco time, který dokáže přepnout spotřebič na automatické praní na noční proud. Prodejcem je e-shop Alza.


Nikdo na světě není dokonalý. Vyhodit ho by bylo plýtvání a neúcta jak k lidské práci, tak životnímu prostředí. PRAČKY SE SUŠIČKOU Vyhledávání podle parametrů.


Diskuze a recenze modelu Philco PLD 149WD naleznete v záložce Diskuze. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si.


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Další slevy bílého zboží na Kupi. Na všechny vestavné i volně stojící spotřebiče Philco dostanete měsíců bezplatného servisu navíc.


Velmi oblíbený je rychlý program“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky