pondělí 17. února 2020

Ruční lis na ovoce

Ruční lis na ovoce slouží k lisování rozdrcených jablek, hroznů a ji. Lis na ovoce ruční FRUIT 18l (Louskáčky) Hodnocení produktu:. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou.


Součástí balení je textilní sáček, který zajistí větší čistotu výsledného produktu. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční.

Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Při použití měkkého ovoce připraví spíše pyré nebo hustou šťávu s vysokým obsahem vlákniny.


Lisy na ovoce , Líhnutí.

Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin. Nemůžete vyplnit toto pole. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Detailní popis produktu. Lis se skládá z koše, hranolů a lisovacích půlkruhů z bukového dřeva. Na ocelové základně je připevněna plastová sběrná mísa.


V ose základny a mísy je zapuštěn šroub vybavený trapézovým závitem. Parametry: pracovní objem lisu l. Mini-lis na ovoce Michal Kadlec. Unsubscribe from Michal Kadlec? DEDRA - UNIVERZÁLNÍ RUČNÍ ODŠŤAVŇOVAČ - Duration: 1:05. VaseDEDRA 10views.


Robustní odšťavňovač, pro výrobu šťáv, marmelá ovocných pyré a podobně ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení.

Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Rozdíly v provedeních ovocných lisů.


Podívejte se na hlavní rozdíly. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. K lisu lze dokoupit náhradní filtrační roušku. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ. Nebyl zatím přidán žádný názor.


Rozměry lisu: 4x 4x 6mm. Tento nerezový ruční lis na ovoce umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin. Korpus je vyroben z hliníkové slitiny, lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli. Se svými kompaktními rozměry a snadným použitím je vhodný jako pomocník do kuchyně.


Konstrukce umožňuje snadné přitlačení ovoce , vnější povrch je hrubý, aby se lis dobře držel a neklouzal v ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky