středa 12. února 2020

Magnetron mikrovlnná trouba

W, torzo magnetronu 900W Varování na magnetronu magnetron a materiál použitý pro výrobu krabice (plechová bedýnka od PC zdroje a maska z barevné obrazovky) kousek síťky z masky - jsou v něm miniaturní otvory a když se umístí před jinou CRT obrazovku, způsobuje barevné moaré. Jedná se o elektronku, která je schopna generovat elektromagnetické vlnění v oblasti mikrovln, které má v případě mikrovlnné trouby vlnovou délku přibližně cm. Podívejme se, jak to dělá. Molekula vody má charakteristický tvar daný atomem kyslíku a dvěma atomy vodíku, které dohromady svírají úhel přibližně 105°.


Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.

Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Free Shipping Available. Check Out magnetron on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Find great deals on eBay for magnetron and radar magnetron. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Otáčí se samotný magnetron umístěný se stropě trouby, který rovnoměrně prohřívá celý vnitřek. Můžete tak ohřívat jídlo v nestandartních nádobách, třeba v pekáčích. Stačí na několik vteřin stisknout určená tlačítka a trouba uzamkne možnost změnit systémová nastavení.


A navíc - díky aplikaci 6th Sense Live můžete tuto funkci aktivovat i vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu či. Pomůže nám to lépe porozumět, co jednotlivé parametry znamenají. Je to poměrně jednoduché. Srdcem mikrovlnky je magnetron , který je zdrojem elektromagnetického záření. První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40.


Vysloužila si přezdívku Radar range. Tyto první výrobky se používaly výlučně v. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Specifikace Bosch BFL 634GSPopis produktu Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL634GSje perfektní volbou pro rozmrazování, ohřívání a další úpravu pokrmů.


Ohříváme v ní jak tekutiny, tak jídlo. S používáním mikrovlnné trouby se pojí několik přísných zákazů, o nichž většina z nás dobře ví. V tomto článku se podíváme, jak vlastně mikrovlnka funguje a proč dbát na bezpečnostní pokyny.


Možnost výběru z přednastavených receptů. Whirlpool MWP 3SB umí připravit zdravé pokrmy za použití páry v dvojitém pařáku. Jeho studie a experimenty pokračovaly dále, což vedlo k vzniku mnoha druhů magnetronů, které byly použity v rádiové elektronice.

Patent pro tento vynález byl udělen A. Výrobky pořízené prostřednictvím těchto webových stránek budou doručeny do České republiky. V případě, že byste chtěli, aby bylo Vaše zboží dodáno do jiné země, v níž Electrolux působí, je nutno objednávku provést na stránkách dané země. Generuje mikrovlny, které ohř.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Magnetron představuje jádro vaší mikrovlnné trouby. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Náhradní díly na mikrovlnné trouby mnoha značek. Mikrovlnné trouby - Katalog Mikrovlnné trouby.


Dodáváme náhradní díly na mikrovlnky jako jsou skleněné talíře, unašeče talířů, motorky otočných talířů, magnetrony, vysokonapěťové pojistky a další díly. Ale POZOR s příliš malou kapacitou se magnetron nerozkmitá! Nabízíme náhradní díly pro mikrovlnné trouby různých značek, které vynikají vysokou kvalitou a životností.


Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky