čtvrtek 20. února 2020

Průtokový ohřívač tlakový

Tlakový průtokový ohřívač. Průtokové ohřívače vody se ještě dělí na tyto dvě skupiny s tím, že nejčastěji se setkáte s tlakovým ohřívačem. Lze na něj následně připojit jakékoliv tlakové kohoutky, ať se již jedná o vodovodní baterii do koupelny, kuchyně, nebo sprchovou baterii.


Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.

Průtokový ohřívač vody, tlakový , instalace svislá, vertikální. Teplota ohřevu až 60°C. Stiebel Eltron DHF C. Může být namontován v jakékoliv poloze. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající.


Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. K tlakovým přistrojům je možné použít jakoukoliv vodovodní baterii dle vašeho výběru, např. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody.

K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením. Teno průtokový ohřívač je.


Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový v provedení: -kW. Malá velikost ohřívače, snadná instalace, jednoduché ovládání s možností skrýt ohřívač například ve skříňce pod dřezem či umyvadlem. V takovém případě se uplatní malý tlakový průtokový ohřívač typ MBHnebo MBH volba také záleží na možnostech elektrického přívodu k ohřívači. Podrobné údaje jsou dostupné na webu u každého modelu v Informaci o výrobku. U elektrického se rozlišují dva způsoby provedení – tlakový a beztlakový.


Každý uživatel si tak může vybrat variantu, která mu nejvíce vyhovuje. Nakupujte na našem eshopu. Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Ohřívač máme skladem, expedice do dnů.


DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. V tomto modelu jsou spojeny dlouholeté zkušenosti a technický vývoj několika generací. Tento tlakový průtokový ohřívač nabízí nezávislý a efektivní zdroj teplé vody pro jakýkoliv typ baterie.

Použitý ohřevný systém zaručuje hospodárný provoz, bez jakýchkoliv tepelných ztrát, které jsou běžné u zásobníkových. Jak nainstalovat průtokový ohřívač vody - velmi jednoduché a praktické. Nejprve je nutné si říct, kam chceme průtokový ohřívač vody umístit a kde je pro něj. Co je průtokový ohřívač vody. Jak již předznačují samotný název, průtokový ohřívač ohřívá vodu při jejím průtoku.


Tento typ ohřívače má menší rozměry, což umožňuje jeho bezproblémové umístění do kterékoli koupelny či do kuchyně. Malý průtokový ohřívač tlakový pro jedno odběr. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí. Hospodárně nastavený průtok zajišťuje maximální účinnost.


Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii. Jeho nespornou výhodou je skutečnost, že na rozdíl od centrálních systémů vodu ohřívá pouze při průtoku teplé vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky