neděle 16. února 2020

Ukazatel skore volejbal

Výsledkové tabule, ukazatele skóre, časomíry, fotbal, basketbal, házená, lední hokej, volejbal , displeje, elektronické displeje, informační displeje. Ukazatel skore Table 0-bodů, 0. Tento snadno složitelný ukazatel skóre od firmy Gala se dá použít nejen pro volejbal , ale najde své uplatnění při mnoha dalších sportech a hrách. Stane se vaším vynikajícím pomocníkem při udržení přehlednosti zápasu.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Fialový válec jsem si zakoupila na základě kladného doporučení lektorky pilates.

Sama jsem s ním spokojená, po cvičení se na něm výborně masírují svaly. V katalogu nemáme podrobnější informace o ukazatel skore volejbal. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Merco ukazatel skore Table 0-bodů, 0-setů. Jsou odolné proti mechanickému poškození a snadno se čistí.


Vážení zákazníci, co preferujete platbu na dobírku - moc se omlouváme, ale v současné situaci tuto možnost nenabízíme.

Skládací, sportovní ukazatel bodů. Vhodný pro volejbal , stolní tenis, hokej, fotbal a jiné. Kč ukazatel skore Pointer 0-bodů, 0-setů Vyrobený z moderního PVC, které vyniká odolností.


Celý ukazatel je v kovovém obalu černé barvy (na přání barva dle vzorníku RAL) a jeho čelní pohledová strana je tvořena plexisklem. Standardní montáž na stěnu. Napájení samostatným napáječem (je vždy součástí dodávky a ceny). Komunikace mezi panelem a ovladačem je většinou 6-ti žilovým kabelem. Podívejte se, jak tento produkt hodnotí naši zákazníci.


Neváhejte také napsat vlastní hodnocení a podělte se tak s ostatními návštěvníky o Vaše zkušenosti s tímto produktem. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Sportovní ukazatel skóre - výsledková tabule - časomíra. V e-shopu jsou pouze ty nejčastěji objednávané. Na požádání Vám naceníme výsledkovou tabuli nebo časomíru pro jakýkoliv sport.


Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Možnost… 8Kč Detail. Rozměry: x 26cm, když se postaví šířka základny 15cm.


Objednané zboží zasíláme prostřednictvím přepravní společnosti Geis CZ, která vám zásilku doručí na uvedenou adresu.

Vybírejte z naší nabídky volejbalových sítí, volejbalových sloupků a náhradních dílů na volejbal. V kategorii míče pak naleznete volejbalové míče značek Gala a Molten.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky