středa 12. února 2020

Sada sklenic na whisky

Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech či Irsku říká whiskey patří do kvalitní whiskovky. Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Whisky skleničky můžete doplnit o další sklo z kolekce. Luxusní sety pro milovníky whisky. Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla.


Sada sklenic na whisky

Patrioty potěší, že vše je výhradně z české produkce. Dárkové sady jsou baleny v elegantní tmavomodré dárkové krabici a označeny logem Bohemia. Jako hodnotný dar doporučujeme.


Novinky společnosti MS ohledně onemocnění COVID-19. BOHATĚ BROUŠENÝCH SKLENIC NA WHISKY vhodný dárek pro každého muže , tatínka, bratra nebo kamaráda Skvělý firemní dar pro Vaše obchodní partnery nebo zákazníky. Díky balení jsou vhodné i jako dárek. Nabízíme krásné křišťálové sklenice na whisy, které dokonale rozzáří vaši jídelní tabuli a dokonale se budou hodit na různé důežité události či rodinné oslavy. V nabídce naleznete sklenice v různých.


Odlišný design sklenic umožňuje hostům poznat si ten svůj. Broušený efekt v gentlemanském britském stylu si oblíbí každý příznivec příjemného relaxu s oblíbeným drinkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Sada klubových sklenic. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zaručeně rozzáří domácnost a je ideálním tipem na svatební dar pro novomanžele do nového příbytku, jako dárek k výročí nebo k Vánocům. Křišťálová sklenice na koňak s motivem zlaté, nebo platinové pavučinky. Ta má téměř dvousetletou tradici a její sklo se vyznačuje brilantností, perfektním zpracováním a také dotekem luxusu. Velmi kvalitní sklo české výroby.


Sklenice na whisky , Skloglass. CARRE 3ml jsou vyrobeny z čirého skla, vrchní část je kulatá, dno hranaté. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Iroko, 3ml Dominantní sklenice na whisky ozdobí každý sváteční stůl svou francouzskou elegancí inspirovanou 20.


Sada sklenic na whisky

Moderní whisky sada v luxusním saténovém balení je ideálním tipem jako dárek k Vánocům. Vážený zákazníci, aktuální dodací doby jsou 4-pracovních dnů. Gerrardo sada sklenic na whisky kusů 2ml Elegantní, hranaté whiskové sklenice z kvalitního, pevného skla o objemu 2ml.


Tato sada na whisky se skvěle hodí na oslavy, párty, významné večeře, firemní večírky, ale i jako dekorace do skleněné vitr - SLEVOVAR. Karat byla vyrobena tureckou společností Pasabahce, která je světovou jedničkou ve výrobě skla a keramiky. Tato značka se vyznačuje moderním a elegantním designem a vysoce kvalitním sklem, odolným proti nárazu a poškrábání. Vhodné do myčky nádobí.


Sada sklenic na whisky

Nám se líbí ty křišťálové. Inspirujte se nápady našich šikovných odborníků na design a využijte slevy až na náš exkluzivní sortiment. To záleží na tom, kde se nápoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky