neděle 8. listopadu 2015

Chlapecký župan

Chlapecký župan

Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Oznámení o dostupnosti z. CHLAPECKÝ ŽUPAN MINECRAFT CREEPER. Díky kvalitnímu materiálu je župan velice příjemný na dotek a poskytne nejlepší komfort dítěti. Nejen malé sportovní fandy zaujme díky motivu. Dámský župan Frotery Twins vyniká skvěle padnoucím střihem a kvalitním materiálem.


Chlapecký župan

Vnitřní strana je vyrobená z bavlny certifikované testováním nezávadnosti Öko-Tex 10 vnější pak tvoří polyesterová vlákna, díky kterým je župan hebký a příjemný na dotek. Není nic lepšího než se po teplé sprše zachumlat do huňatého županu. Pokud sdílíte stejný názor, určitě si z naší nabídky županů vyberete. Najdete u nás župany pro dámy, pány, ale také děti.


Vy tak při nakupování chlapecké župany ušetříte čas i peníze. Syn ho nosil od tří do sedmi let. Foto je ve třech letech.


Délka rukávu ( rukávy jsou spadené, měřeno od švu kapuce ) cm. Maximálně hebký a hřejivý župan John pro kluky. Ocení ho po koupeli i na domácí nošení. V moderním designu pro malé fešáky!


Setino chlapecký župan Auta Cars Pixar tm modrý. Huňatý chlapecký župan s kapucí Bruce Melange. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pohodlný a příjemný župan Charlie pro kluky. Hebký mikroplyš má perfektní hřejivé vlastnosti, takže se do něj vždy rád zachumlá.


Chlapecký župan

Měkký fleecový chlapecký župan s oblíbeným motivem Námořník, vel. Dětský župan fleece Námořník. Teplý dětský župan je vhodný po koupání a do kurzů plavání.


Vyberte si župan , který vám padne. Taky zbožňujete ten moment, když po horké koupeli vklouznete do huňatého županu, který Vás doslova obejme? Pokud takový župan ještě nemáte, je nejvyšší čas to změnit. Anebo si pořiďte další.


Chlapecký župan

Podle čeho si vyberete župan , který Vám přesně padne? Jednobarevný podklad županu je ozdobený barevným lemem na kapsách, kapuci a dlouhých rukávech. Roztomilý dětský župan s kapucí a oušky. Chlapecký dvoubarevný župan Pacific s obrázkem loďky.


Měkoučký chlapecký župan s kapucí a páskem. Zavazuje se na pásek vložený do postranních poutek. Velikosti u županu jsou. Ideální do koupelny i pro wellness aktivity.


Cena s DPH: 4Kč 388.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky