pondělí 23. listopadu 2015

Bombička co2 eta

Bublimo - zdravá bombička je univerzální pro většinu dostupných výrobníku sody na trhu. Objem bombičky stačí k nasycení až l vody (v závislosti na způsobu sycení a typu přístroje). CO, sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. Splňuje všechna bezpečnostní kritéria a najdete ji v naší široké síti výměnných míst po celé republice.


Pokud si doma užíváte lahodných osvěžujících nápojů vyrobených přístrojem SodaStream, občas také potřebujete vyměnit prázdnou bombičku s COnaplní za plnou a proto vám tuto možnost nabízí i naše společnost. Počet skutečně vyrobených litrů závisí na tom, jak moc perlivou si vodu vyrábíte. UNIVERZÁLNÍ bombička co 2. Pod názvem COse skrývá bombička do přístroje ETA Bublimo, která je určena pro výrobu sycených nápojů prostřednictvím k tomu určených výrobníků. Velmi snadné použití – obyčejnou vodu z vodovodu změníte na p. Jediné co musí zákazník udělat je zabalit bombičku a zaslat ji jako obyčejný balík na adresu firmy.


Pokud je bombička v pořádku, je okamžitě naplněna a stejný den odeslána Českou poštou zákazníkovi na dobírku zpět. Tato služba je využívána pro svou flexibilitu a ekonomickou výhodnost opakovaně mnoha zákazníky. Veškeré informace o produktu. Použitie na malé výčapne zariadenia ETA.


Cena bombičky aj s náplňou 3g CO 2. Bezzávitová jednorázová eurobombička plnená 16g CO2. Môžete použit do Minipubu Eta , výčapu Beer King, Bier Maxx, Clatronic, alebo iných zariadení využívajúcích ku svojej prevádzke stlačený CO2. Náplň bombičky pro domácí vyčep piva Zákazníkem dodaná bombička je naplněna 3gramy potravinářského COE2Pouze náplň COTento produkt nelze objednat, je třeba doručit nebo se osobně zastavit s. Je možné ji použít v různých výrobnících dostupných na českém trhu, jako například ETA Bublimo, Sodastream, Soda Fresh, Limo bar, Česká soda. Výměna plynové LIMO BAR bombičky a SodaStream COplyn. Bombička vydrží na jeden sudok piva.


Univerzální bombička LIMOBAR LB202CO2EX naplněná stlačeným oxidem uhličitým ( CO) s německým certifikátem TÜV je plně kompatibilní s výrobníky SodaStream. Povrchová úprava bombiček - BUBLIMO bombička ho má na rozdíl od konkurenčních bombiček vnitřní epoxidové opláštění Z které zabraňuje kontaktu COs hliníkem a připravíte. Je možné použiť do Minipubu Eta , výčapu Beer King, Bier Maxx, Clatronic, alebo iných zariadení využívajúcich k svojej prevádzke stlačený CO2. Zavedený obchod s domácími a kuchyňskými spotřebiči. Doprava zdarma u vybraných produktů.


Osobní odběr možný v naší kamenné prodejně. Výměnu za plnou můžete provést na kterémkoliv. Možnost opakovaného plnění COplynem pouze na výměnných místech SodaStream. Vybrat si můžete i intenzitu sycení. Stlačením tlačítka si vytvoříte jemně, středně nebo silně sycenou sodu.


Má uzávěr s integrovaným těsněním, který zabrání úniku COz již. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Výrobníky sody, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Koma. Výmenná bombička COUNI na výrobu perlivej vody vo výrobníkoch sódovky.


Po spotrebovaní jednoducho vymeníte prázdnu bombičku za plnú za cenu plynu CO2. Pripraví až litrov nápoja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky