pondělí 9. listopadu 2015

Litinová deska na gril

Litinová deska na gril

ROLLER GRILL International DESKA GRILOVACÍ PSF 6G - LITINOVÁ - Plynová grilovací deska PSF 6G od francouzského výrobce ROLLER GRILL. Litinová pracovní grilovací plocha hladká. Síla grilovací desky mm.


Vyjímatelná zásuvka na nečistoty. Praktickou odnímatelnou rukojeť využijete při manipulaci se samotnou pánví, avšak ve chvíli kdy je pánev usazená na gril , můžete rukojeť snadno odejmout, aby nezabírala prostor na grilu, nebyla horká nebo abyste mohli. Grilovací deska litinová pro ROGUE 425. Oboustranná litinová grilovací deska rozšiřuje možnosti přípravy pokrmů. Na jedné straně žebrovaný povrch a na druhé straně hladký povrch.


Vhodné užití je především pro suroviny jež jsou nakrájeny na plátky a mohly by propadnout skrz grilovací rošty nebo potřebují. Nejlepší deska na gril Robustní grilovací deska značky Victoria vyrobená z jakostní jihoamerické litiny. Povrch je ošetřen jedlým olejem zapečeným při vysoké teplotě, čímž je docíleno přirozeně nepřilnavého efektu.


Deska je z jedné strany bez vzorku, z druhé mřížkovaná. Desku je možné použít na všech typech. Univerzální litinová deska Čtvercová litinová deska ošetřená kvalitním smaltovaným povrchem. Vhodná do jakéhokoliv grilu s dostatečně velkou plochou roštu. Skvěle se hodí na přípravu masa, steaků nebo zeleniny.


Snižuje riziko připálení při zachování plného aroma typického pro grilované pokrmy. Po každém použití, nejlépe ještě teplé umyj bez čistících prostředků. Prodám horní frézu na dřevo značky AEG.


Motor je na hřídeli a je manuálně stavitelný na pevném základu stroje. Průměr hřídele pro usazení řezného kotouče je 30mm. Horní deska litinová , pevně usazená na šro. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů.


Chcete-li, aby vaše maso získalo skvělý vzhled a zároveň dosáhlo co nejlepší možnou teplotu, doporučujeme vám použít grilovací desku Napoleon. Na litinové desce lze grilovat nejen. Samozřejmostí je i nabídka kombinovaných pečících ploten, kdy je plotna dělená na půl- polovina hladké litinové desky a polovina litinové desky vroubkované.


Díky použití infračervených paprsků Vám tyto plotny zajistí ohřívání připravovaného pokrmu i uprostřed a to vše při zachování všech nutričních hodnot. Pánve na gril vám totiž umožní připravit na vašem zahradním grilu taková jídla, která byste jinak na klasické mřížce připravit nedokázali. S wok pánví na gril zvládnete na svém grilu kromě asijských jídel připravit například guláš, kuře na paprice a další omáčková jídla. Klasikou je grilování na roštu, ale možná patříte mezi ty kteří preferují přípravu masa na grilovací desce. V minulosti bylo trendy používat desku z kamene, ale tato varianta přináší řadu komplikací a tou největší je asi velké riziko praskání desky vlivem změny teplot.


Pořiďte si gril na vaši zahradu – rázem se z ní stane venkovní kuchyně. Atmosféru při grilování si pak jednoduše zamilujete. Grilujte Vaše oblíbená jídla na smaltované litinové desce Plancha. Používá se pro grilování pokrmu narychlo při vysoké teplotě.


Lesklý smaltovaný povrch je nepřilnavý. Konstruována se smyslem pro zdraví, litinová deska Plancha má zešikmenou plochu, díky které odtéká tuk z potravin do drážky po obvodu desky, což zabraňuje odkapávání, rozlití a vzplanutí. Teplo rozvádí rovnoměrně tak, aby byl grilovací zážitek co nejlepší. Z druhé strany je naopak hladký. Přijeďte se na sestavené grily Weber podívat přímo do našeho kamenného obchodu v Praze - Kunraticích.


Najdete u nás širokou nabídku kotlových grilů Weber, plynových grilů, elektrických grilů Weber, ale také bezkouřových grilů LotusGrill, Big Green Egg a grilů Napoleon. Popis: Kvalitní litinová deska na grilování a opékání masa, steaků, klobás, párků, ryb, zeleniny a jiných pochutin. Vhodná pro všechny druhy zdroje tepla - plynové, elektrické, keramické a indukční vařiče, pece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky