středa 25. listopadu 2015

Smaltované plechy vítkovice

Náš tým disponuje profesionálními týmy a oborníky na různých úrovních. Děrování plechu na výšku 14x, na šířku 23x. Při čištění se nedoporučuje používat abrazivní prostředky nebo tvrdé drátěnky. Plechy prodáváme nečištěné.


Vhodné pro stavbu bazénu.

Nádrže jsou také základním stavebním prvkem environmentálních technologických souborů, jako jsou čistírny odpadních vod a bioplynové stanice. SMALT je celistvý, hladký a lesklý povlak silikátového skla natavený na kov. Smalt je dvouvrstvý a vypaluje se v průběžné peci při teplotě.


Chcete se vrátit k tradičnímu ohřevu vody pro Vaši kávu, čaj či jiný nápoj? Součástí provozního souboru bývá čerpání z centrální jímky, homogenizace, výdejový stojan, měření a regulace, výpusť s temperováním armatur, elektroinstalace. Nádrže jsou provedeny z oboustranně smaltovaných renovovaných plechů hnědé barvy.


Smaltované čajníky a konvice na mléko. Prodám dva starší smaltované pečící plechy o rozměrech 35x4 35xa jeden dost opotřebovaný pekáč.

PŘEDSTAVENÍ VÁLCOVNY PLECHŮ VÍTKOVICE STEEL, a. Predám oceľové (vítkovické) smaltované plechy zo sil. Rozmery plechov: 280cm x 148cm, hrúbka 4mm. Nádrž je sestavena z oboustranně smaltovaných renovovaných plechů modré i hnědé barvy. Při výstavbě skladovacích nádrží jsou plechy k so. Součástí našich činností jsou i montáže, demontáže a výkupy kovových konstrukcí hal a likvidace technologických celků a výrobních provozů včetně.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Vítkovice , Harvestore a Permastore. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Pro smaltované plechy hledáme a nalézáme další možné využití třeba v moderní architektuře na opláštění budov, opláštění vnitřních tubusů tunelů, obklady hygienicky náročných prostředí, jakými jsou operační sály, přemýšlíme o střešní krytině a dalších možnostech.


Vyberte si z výběru ověřených plechů na pečení. Zvolte si ten pravý materiál pro Vás, zaručujeme že budete s těmito plechy spokojeni! Tak jako každý rok se experimentovalo, chladné plechy ožily barvami, klasickou plošnou malbu doplnily obří trojrozměrné objekty nebo perforované kresby. Letos se také více než kdy jindy propojovaly jednotlivé umělecké světy a výrazové prostředky – šily se nádherné smaltované šaty, štětec v ruce drželi po dlouhých letech sochaři nebo skláři a originální. OV, Požární nádrž), akumulační nádrže na kapaliny, kapalná hnojiva DAM a další.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Zásobník je sestaven z pláště a střechy (oboustranně smaltované , šroubované a tmelem těsněné ocelové plechy ), výstupního žebříku, plošiny a ocelového dna.

Střecha je opatřena středovým vrchlíkem pro přísun dřevěného materiálu, soupravou protivýbušných membrán, hasící dýzou a opěrnými prvky pro instalaci. Tam, kde se jindy vyrábějí plechy pro smalto­vané nádrže, se najednou tvořila netradiční a světově ojedinělá výtvarná díla. Renovované smaltované plechy pro plášť zásobníku, - Renovované smaltované plechy pro střechu zásobníku, - Výsypka 40°, - Nový spojovací materiál, - Nový těsnící materiál, - Revizní vstup, - Přístupový žebřík s plošinkou, - Drobný spotřební a montážní materiál, - Montáž zásobníku a příslušenství. Naše dodávané komponenty jsou demontované z již nepotřebných sil a nádrží typu VÍTKOVICE. Jednotlivé plechy jsou podrobeny důslednému přezkoumání, zda nejsou nijak mechanicky poškozené a následně renovované k dalšímu použití.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tyto nádrže používáme pro skladování sypkých i kapalných materiálů.


Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky