středa 11. listopadu 2015

Skleničky na šampaňské swarovski

Umocněte kouzlo slavnostní události, romantické chvíle, oslavy svého vítězství přepychovými sklenicemi. Jsou oslňující a přitom vkusné, zrovna jako vy. Na výběr je ze sad sklenic na víno, šampaňské nebo odlivek. Swarovski , to nejsou jen šperky a oslnivé kosmetické.


Samostatnou kapitolu tvoří džbány, vázy a tácy, originální řešení na vašem stole. Hodnocení produktu: 1 ().

Křišťálové skleničky vyrobené v České republice Nový Bor. Baleno po dvou kusech v dárkové krabičce se saténem. Jsou vyrobené z křišťálového bezolovnatého skla, které je navíc tvrzené. Vynikají vysokou odolností a dlouhou životnost.


Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Typ červené bílé šumivé. Sklenice na sekt, šampaňské. Sada obsahuje dvě skleničky na šampaňské se srdíčkem, které je vysázeno SWAROVSKI krystaly. RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality.


Nadčasový dekor Classic a populární tvar kalíšků na pálenku a lihoviny.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Set dvou exkluzivních ručně broušených skleniček typu flétna vhodných na sekt a šampaňské dodáváme v balení se saténovou výstelkou. Umocnite kúzlo slávnostné udalosti, romantické chvíle, oslavy svojho víťazstva prepychovými pohármi. Sú oslňujúci a pritom vkusné, zrovna ako vy.


Nebojte sa byť originálna a zažiariť aj v detailoch. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. RUČNĚ BROUŠENÉ SKLENIČKY NA ŠAMPAŇSKÉ Z OLOVNATÉHO KŘIŠŤÁLU CRYSTAL BOHEMIA - KUSŮ.


Dlouholetá tradice sklárny BOHEMIA. Typické vlastnosti olovnatého křišťálu – jeho čistota a vysoký index lomu sv. Elegantní skleničky na sekt, šampaňské i prosecco.


Doporučujeme ruční mytí, aby nedošlo k poškození či oděru. Objem jedné sklenice je 2ml. Stojan na víno Koziol BOA bílá. Regál na víno Klasik 30.

Nová designová linie skla PREMIUM Line, designový moderní křišťál. Sklo je ručně broušené pískované a leštěné. Moderní, nadčasová, nevtíravě elegantní a vhodná pro každou příležitost a každou stolní dekoraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky