středa 11. listopadu 2015

Grilovací deska elektrická

Grilovací desky a plotny. Máte rádi zdravou, nepříliš tučnou stravu? Pak právě pro Vás jsme zde připravili nabídku grilovacích desek a ploten. Stejně jako u fritéz máme v nabídce typy elektrických, ale i plynových grilovacích desek a ploten. U ploten i desek máme na výběr několik rozměrů, ale také povrchů.


Grilovací deska elektrická

Kliknutím na „Přijmout cookies“ souhlasíte s tím, že nám umožníte ukládat cookies, abychom vylepšili navigaci na webu, analyzovali jeho využití a pomohli v našem marketingovém úsilí, např. Lze je dále rozdělit podle velikosti na grilovací zařízení s jednou deskou nebo na grilovací zařízení s dvojitou deskou. Elektrická grilovací deska RCEG-je vyrobena z ušlechtilé oceli a má grilovací desku širokou cm. Zařízení také disponuje plně automatickou kontrolou stálosti. Profesionální elektrická grilovací deska se skládá z vysoce kvalitní litiny a nerezové oceli.


Perfektní na steaky atd. Součástí je i nerez podstavec s šuplíkem. Provedení je z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli, lehce se čistí a je účinně chráněno před korozí. Samostatně vyhřívané a regulovatelné dvě plochy, regulace teploty 0–300°C.


Elektrická varná deska je dnes základem již skoro každé domácnosti, a proto ji vyrábí většina značek, které cílí na domácí spotřebiče. Na výběr máte znbsp;velkého množství typů, velikostí i designů. Zajímá vás, jak se dá ještě ušetřit a jaké značky jsou u zákazníků nejoblíbenější? Kč bez DPH Dostupnost: Do týdne Detaily k produktu.


Celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, rozměr plotny v cm:37x2regulace teploty 0-300°C. Rozměry desky: 320×4mm. Regulace teploty termostatem od 50°C do 300°C.


Grilovací deska elektrická

Kontrolka chodu a vyhřátí, termostat, regulovatelné nožičky z plastu. V ceně škrabka na čištění. Elektrické grilovací plotny a desky nám slouží pro výrazně rychlejší přípravu grilování masa, zeleniny a jiných potravin. Skládají se z horní pracovní části a podstavce.


Horní část tvoří rám s vlastní grilovací deskou o síle mm. U velkých modulů je gril. Výrobce Royal Catering použil pro zpracování tohoto zařízení jenom robustní a kvalitativně hodnotné materiály. Konstrukce elektrického grilu RCEG-je vyrobena z ušlechtilé oceli a má. Díky hladkému povrchu se hodí také např.


Grilovací deska elektrická

Horní deska je svařená s rámem, splňuje tak nejvyšší požadavky na hygienu a údržbu zařízení. Na dotaz Značka: Royal Catering. Plně funkční ze (zrušeného provozu). Deska může být v provedení s rádiusem Rnebo s přední okapovou hranou , zadním lemem atd. Desku lze za příplatek vyrobit vcelku.


Výrobek lze libovolně modifikovat dle přání zákazníka. Deska grilovací elektrická FTHR E kombinovaná ocelová REDFOX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky